Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Peugeot (https://forum.4tuning.ro/280-zona-tehnica-peugeot.html)
-   -   Modificare ambreiaj stock? (https://forum.4tuning.ro/280-zona-tehnica-peugeot/233643-modificare-ambreiaj-stock.html)

Hexer 24-06-13 23:54

Re: Modificare ambreiaj stock?

Quote:

Originally Posted by puya.crisan (Post 5509889)
Salut, la un 1.4 tdi cat costa sa imi faci modificare la volanta din dualmass in singlemass?

Din pacete la motorul asta e aproape imposibil sa treci de la bimasic la masa simpla, vibraza asa mult incat si cu masa dubla uneori se aude tracanitul din cutie...

puya.crisan 25-06-13 20:41

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 5510195)
Din pacete la motorul asta e aproape imposibil sa treci de la bimasic la masa simpla, vibraza asa mult incat si cu masa dubla uneori se aude tracanitul din cutie...

ai facut vreunul?
am vazut ca sunt kituri sport de la sachs... dar au niste preturi...
nu ma intereseaza confortul ma intereseaza sa fie usoara volanta.
ce recomanzi pentru 350 nm?

Hexer 27-06-13 00:30

Quote:

Originally Posted by puya.crisan (Post 5511002)
ai facut vreunul?
am vazut ca sunt kituri sport de la sachs... dar au niste preturi...
nu ma intereseaza confortul ma intereseaza sa fie usoara volanta.
ce recomanzi pentru 350 nm?

Acum repar 3 seturi de ambreaje de la sachs sport...parca era ceva chinezie cu nume de sachs

Nu am facut ca nimani nu a facut tuning, dar stiu ca o sa scoata zgomot, daca nu te deranjeaza atunci da, pot face sa tine la cuplu.

B_89_WRC 29-06-13 03:02

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 5508329)
Acum facem un ambreaj pentru un 3.0tdi, cand e gata o sa am date despre cat tine.

m-a terorizat clientul cand crezi ca e gata ?

morisz25 09-07-13 01:56

Salut, pt un Logan 1.5 DCI cu ambreiaj pe cablu poti usura volanta si sa-i pui ferodouri din kevlar ? sau ce-mi recomanzi pt o mai buna transmitere...
Cat ma costa ? Sa cumpar kit de ambreiaj original sa-l modifici sau am mai gasit ceva de la EXEDY sa-ti trimit.
Astept un raspuns. Mersi.

Hexer 11-07-13 01:02

Quote:

Originally Posted by morisz25 (Post 5522185)
Salut, pt un Logan 1.5 DCI cu ambreiaj pe cablu poti usura volanta si sa-i pui ferodouri din kevlar ? sau ce-mi recomanzi pt o mai buna transmitere...
Cat ma costa ? Sa cumpar kit de ambreiaj original sa-l modifici sau am mai gasit ceva de la EXEDY sa-ti trimit.
Astept un raspuns. Mersi.

Daca usurez volanta probabil o sa bata la relantin.
In rest sa intarim costa intre 250-300e

morisz25 11-07-13 14:12

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 5523784)
Daca usurez volanta probabil o sa bata la relantin.
In rest sa intarim costa intre 250-300e

Are vreo legatura faptul ca bate la relanti cu durata de viata a ambreiajului?

Hexer 14-07-13 11:08

Quote:

Originally Posted by morisz25 (Post 5524173)
Are vreo legatura faptul ca bate la relanti cu durata de viata a ambreiajului?

Nu are nimic, merge si tine pervfect la fel de mult. Numai zgomotul care vine de la cutiea de viteze.

morisz25 14-07-13 11:52

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 5526165)
Nu are nimic, merge si tine pervfect la fel de mult. Numai zgomotul care vine de la cutiea de viteze.

Ok, da-mi te rog un nr de tel si adresa unde pot sa-ti trimit ambreiajul.
Inca o intrebare pt motociclete poti sa pui kevlar sau ceramica pe discurile de ambreiaj (10 la numar)?
Fa-mi un pret bun in total pt ambreiajul de Logan si iti garantez ca iti fac publicitate si iti mai trimit minim 4 baieti cu diferite lucrari.
Astept un rasp p privat sau la adresa d mail [email protected]
Multumesc si un weekend placut.

morisz25 30-07-13 18:31

astept raspuns de la tine pt ambreiajul de logan 1.5 dci

Hexer 04-08-13 20:03

Quote:

Originally Posted by morisz25 (Post 5526191)
Ok, da-mi te rog un nr de tel si adresa unde pot sa-ti trimit ambreiajul.
Inca o intrebare pt motociclete poti sa pui kevlar sau ceramica pe discurile de ambreiaj (10 la numar)?
Fa-mi un pret bun in total pt ambreiajul de Logan si iti garantez ca iti fac publicitate si iti mai trimit minim 4 baieti cu diferite lucrari.
Astept un rasp p privat sau la adresa d mail [email protected]
Multumesc si un weekend placut.

Got mail!

fl0rinake 14-12-13 08:31

Salutare. Am un Audi A6 2.0 tfsi. De curand am schimbat turbina (am pus mai mare k04) si imi patineaza ambreiajul. Momentan am lasat Boost-ul mai jos ( ca am stage 2+ la revo) si si e ok acum....dar nu mai trage cum trebuie sa traga. Cat m-ar ajunge sa-mi modifici kitul de ambreiaj si cat ar dura? am ambreiaj stock si am schimbat doar discul odata ca era facut zob.

A3cosmin 03-01-14 17:09

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 5526165)

ti-am trimis un pm mai detaliat aici sunt doar pozele cu placa pe care o am sa ti-o trimit cu unul din cele 2 discuri care crezi k e mai bun pentru volanta cu masa dubla si o poza cu ambreiajul facut de tine pt un prieten pe care il vreau si eu la fel ceramic pe o parte si carbon sau kevlar pe cealalta de care este foarte incantat .. astept raspuns la pm ms mult

A3cosmin 07-01-14 15:40

Quote:

Originally Posted by A3cosmin (Post 5641167)
ti-am trimis un pm mai detaliat aici sunt doar pozele cu placa pe care o am sa ti-o trimit cu unul din cele 2 discuri care crezi k e mai bun pentru volanta cu masa dubla si o poza cu ambreiajul facut de tine pt un prieten pe care il vreau si eu la fel ceramic pe o parte si carbon sau kevlar pe cealalta de care este foarte incantat .. astept raspuns la pm ms mult

o adresa unde sa trimit ambreiajul ??!

Borisake 06-02-14 15:13

Sal Zoli.
Cat ma costa sa-mi transformi te rog un kit de ambreiaj de 240 mm de Passat B5.5 AVF in unul sport. Sa tina cuplu peste 420 Nm.
Si cum trebuie procedat? Ai ce-ti trebuie tu sau iti trimit eu ceva si imi modifici?
Multumesc.

All times are GMT +2. The time now is 09:41.

- Copyright 2026 4Tuning