![]() |
Re: Modificare ambreiaj stock?
Quote:
|
Quote:
am vazut ca sunt kituri sport de la sachs... dar au niste preturi... nu ma intereseaza confortul ma intereseaza sa fie usoara volanta. ce recomanzi pentru 350 nm? |
Quote:
Nu am facut ca nimani nu a facut tuning, dar stiu ca o sa scoata zgomot, daca nu te deranjeaza atunci da, pot face sa tine la cuplu. |
Quote:
|
Salut, pt un Logan 1.5 DCI cu ambreiaj pe cablu poti usura volanta si sa-i pui ferodouri din kevlar ? sau ce-mi recomanzi pt o mai buna transmitere...
Cat ma costa ? Sa cumpar kit de ambreiaj original sa-l modifici sau am mai gasit ceva de la EXEDY sa-ti trimit. Astept un raspuns. Mersi. |
Quote:
In rest sa intarim costa intre 250-300e |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Inca o intrebare pt motociclete poti sa pui kevlar sau ceramica pe discurile de ambreiaj (10 la numar)? Fa-mi un pret bun in total pt ambreiajul de Logan si iti garantez ca iti fac publicitate si iti mai trimit minim 4 baieti cu diferite lucrari. Astept un rasp p privat sau la adresa d mail [email protected] Multumesc si un weekend placut. |
astept raspuns de la tine pt ambreiajul de logan 1.5 dci
|
Quote:
Got mail! |
Salutare. Am un Audi A6 2.0 tfsi. De curand am schimbat turbina (am pus mai mare k04) si imi patineaza ambreiajul. Momentan am lasat Boost-ul mai jos ( ca am stage 2+ la revo) si si e ok acum....dar nu mai trage cum trebuie sa traga. Cat m-ar ajunge sa-mi modifici kitul de ambreiaj si cat ar dura? am ambreiaj stock si am schimbat doar discul odata ca era facut zob.
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Sal Zoli.
Cat ma costa sa-mi transformi te rog un kit de ambreiaj de 240 mm de Passat B5.5 AVF in unul sport. Sa tina cuplu peste 420 Nm. Si cum trebuie procedat? Ai ce-ti trebuie tu sau iti trimit eu ceva si imi modifici? Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning