![]() |
Re: [oferta]Montam folie autorizata RAR
dar tu un telefon nu stii sa dai frate? nu sunt avocatul nimanui, eram doar curios cum se face k pt folie ai sa dai cateva milioane (k banui k d-asta l-ai contactat), dar cativa centi n-ai pt un apel...
|
sal!cat ma costa pt un seat ibiza model 2004 in 2 usi doar pe spate?
|
una peste alta, nu-si au rostul astfel de certuri, indiferent de varsta/educatie/zona/...
asadar, daca vrei folie, cel mai bine il suni si cu ocazia aia poate rezolvi si programarea, garajul il are pe la brancoveanu, iar pretul daca nu ma insel e in jur de 400 RON pt spate si inca 200 pt fatza... omul e ocupat si, daca te uiti pe paginile anterioare, ai sa vezi k la majoritatea le raspunde cu intarziere :| (eu unul zic k lucreaza f bine si se merita, am fost la el tocmai din crangasi, desi am expert detailing chiar in cartier) |
mei shaid-kid nu stiu de ce te-ai revoltat atat si nu cred ca e frumos sa zici ca ne dam loviti . culmea e ca pe 4tuning primesc pe mail de fiecare data cand postez undeva mai putin pe acest topic cu folie si in plus de asta daca muncesc o zi de dimineata pana seara nu prea mai imi arde cand ajung acasa sa stau pe net.
si pe aceasta cale imi cer scuze ca raspund cu intarziere la mesaje si va rog daca va grabiti cu folia si o vreti cat mai repede dati un telefon sau chiar un bip si atunci eu va raspund orice as face si in acel moment paul si mas-ule va multumesc foarte mult pt sustinere |
pt seat ibiza in 2 usi pretul este pt laterale spate si luneta 350 ron si fata 200 ron
numai bine |
salutare.. ahoe.. un pret pentru un peugeot 406 din 98 ? multumesc ( cea mai inchisa folie posibila )
|
salutare, pentru o skoda o 2, cat ma costa lateralele fata-spate si luneta??folii sunt antiefractie??se da garantie la folie??cum pot ajuge la voi din 13 septembrie???merci
|
salut.in ambele cazuri pretul e de 400 ron geamuri laterale spste si luneta
|
Salut , vreau sa intreb ceva poate e o tampenie, vreu sa inchid putin la culoare stopurile spate ,dar nu cu spray,exista vre-o folie sau un autocolant dar care sa poata fi aplicat pe exterior si sa fie un fumuriu transparent. MULTAM.
|
Salut spune-mi si mie cat ma costa pentru un Oltcit geamurile fata , spate si luneta .
Salut ! ! ! |
pt un tico? laterale spate si luneta as vrea. mersi anticipat
|
salut .
ren5 din cate stiu nu exista folie care sa se aplice pe stopuri. adik se poate in nu va iesi frumos. pretul pt tico si oltcit este de 400 ron geamurile spate si 200 ron fata numai bine |
16 Attachment(s)
cateva poze
|
si mie mi-a montat ahoe si sunt foarte multumit.il recomand tipu' stie.
up de la mine pentru ahoe tine-o tot asa |
asa om nebun esti sorine ?! mersi mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning