![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
Jantele nu sunt de vanzare......dar cum i-am spus si lui...pt un pret potrivit s-ar putea sa le dau.Oricum nu cred ca e careva dispus sa plateasca destul de mult pt un set de jante. Eventual mai iau un alt set....dar astea au fost un vis de-al meu pe care mi l-am implinit.
|
6 Attachment(s)
pai...acum k na' sunt si eu de prin pitesti pun si eu masina mea p'aici...k poate atzi vazut-o deja...poate nu....:d....
|
Aici era vorba de masinile din Pitesti, nu din Slatina si nicidecum nu isi au rostul discutiile despre indemanarea unuia sau altuia la volan.
Continuati ontopic ! |
5 Attachment(s)
Tot in sfera kadett-uri cateva poze cu un c18ne:D
|
ooooooo
deci s tare!!! asta e ala care are toba aia marfaaa:D cat imi place asta treceam p langa el in fiecare zii cand ma duceam la facultate... si acolo imi ramaneau ochii ... la toba... binenteles...dupa ca treceam p la jante;) zi-ne si noua detalii...ca tare sunt curios frumoasa masina;) |
Toba e senzatie....pacat ca ii pune el amortizorul de sunet, care mi se pare ca nici nu mai e ala original. Masina merge super bine , are 115 cai 8v la fel ca al meu...numai ca e de 1,8 . In rest....ce sa mai zic...presupun ca o sa zica el mai multe ca stie mai bine.
|
Masina asta nu e aceea din spate de la casa vacantei?Parca ai si un olcit alb.Poze cu el nu pui?
|
oltcitul alb nu mai este....a fost inlocuit cu unul gri..ceva mai tanar...:-) ....altele...despre acel opel..va spune proprietarul...
|
5 Attachment(s)
alta masinutza ...o jucarie...la care s-a muncit 2 ani si cateva luni....acum i se pun 4 carburi orizontale.......are frane brembo...evacuare inox 50mm...jenti aliaj 15"...etc...
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
alte poze....
|
Super Golf-ul.Nu l-am vazut prin Pitesti pana acum dar sper sa am onoarea sa il vad.
|
Respect!!!...
|
Prima mea iubire....golf1......eu vroiam sa gasesc gti....dar nu am avut noroc. A ta arata bine numai ca tre sa o lasi mai jos ca e prea inalta si carburatoare de ce ii pui? Vad ca ai motor micutz...e ala de 1100? Nu mi-o lua in nume de rau....eu ti-am spus ce i-as fi facut eu daca ar fi fost a mea . Bafta
|
este inalta...pentru ca pe spate am cauciucuri de 195/65/15...iar pe fata.....am 195/50/15/....este mai sus de spate(o sa pun si niste amortizoare mai dure pe spate...cele care le am acum sunt stock...si nu imi plac...)...motorul este 1100.....si o sa ii pun 4 carb de kawasaki....luate de pe un motor de 1100..:)abia astept sa va ce iese...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning