![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
|
Quote:
|
Hai sa iti arat eu consum pe gpl la o butelie Milano montata la albatros . Am butelie de 60l montata pe o dacie de 1,6 ,fiind masina de firma tin evidenta combustibilului consumat pe un carnetel ... pe benzina 10 % pe GPL 14 - 15 % . In plus nu stiu ce drac de buson mi-o montat , dar nu pot alimenta de la orice pompa ,pot alimenta numai din comsilcost (butelie rompetrol) si din lukoil ... si bine inteles de la cristian . Intrun an de zile decand am butelia mi-a facut par alb :sad:
|
inca un UP pentru combustibili ... :lol:
|
Citez un mesaj primit pe mess ... " Petrom a ieftinit benzina, la pompă, cu 0,03 bani! Marele lor Boss a spus că e destul pentru "nespălaţii ăştia". Când i s-a replicat că protestul ar putea dura, dându-le peste cap afacerile, a răspuns: "ROMÂNII SUNT CĂCĂCIOŞI, NICIODATĂ N-AU TERMINAT UN LUCRU PE CARE L-AU ÎNCEPUT!" Sa-i demonstram ca n-are dreptate! Continuaţi boicotul! NU MAI CUMPĂRAŢI DE LA PETROM ŞI OMV până nu ajung la 4,20 - 4,30 lei / litru benzină 95!!! Dacă nu vând, li se blochează stocurile, transporturile de alimentare fac cale întoarsă... FRANCEZII AU FĂCUT LA FEL ŞI, DUPĂ 5 ZILE, CEI DE LA SHELL AU CEDAT.da mai departe asta daca nu esti prea comod si masina iti este vitala "
|
buuuunn...deci incepem o lista noua pentru vinerea viitoare???eu sunt de acord...astept propuneri
|
cu maruntis la benzinarie nu se rezolva absolut nimic ... app , cresterea actuala se datoreaza impozitarii biocombustibilului de catre STAT , adica acel 10% " aditiv " adaugat de la chiuveta bogat in fier oxidat :lol:
|
pai si daca nu care e solutia???cu maruntis e clar ca nu rezolvi nimic dar ce putem face??
|
Saptamana asta combustibilul a primit inca un up :lol:
Donez 723 monezi de 1 ban , doritorul sa ma anunte ! |
inca un up pentru benzina :D
de ancheta lui Boc a mai auzit cineva ceva ? Sau organizam o ieseala in strada la nivel national in aceeasi zi aceeasi ora in mai multe judete din tara ? cu maruntis la benzinarii nu se poate ! |
eu zic ca nu are rost..
totul e in zadar.. Pretul tot asa o sa creasca .. |
Cu o ieseala la nivel national , le poti da de gandit celor de la putere .
Dar bine inteles scumpirea combustibilului este in aceeasi perioada cu divortul lui irinel si al lui pepe , care este mult mai important :evil: :lol: |
Atata timp cat "patronatul" unor companii mari de transport si nu numai stau cu mainile in san, degeaba iasa in starada 20-30 masini in fiecare oras ca nu se rezolva nimic.
Acuma fiecare o vede in felul lui. Am fost si eu la un "boicot" ( la primul) si pentru aia nu s-a intamplat nimc, decat o scadere cu 5 bani si o majorare cu 10 bani dupa cateva zile.. |
daca ar iesii doar 20 de masini in fiecare oras in acelasi timp ar fi totusi o tema de gandit pt guvern !
La un calcul simplu Romania avea in 2002 268 de orase , intre 02 - 06 au mai fost declarate orase inca 55 , asta ar insemna 323 de orase . Cate 20 masini in fiecare oras ,ar insemna 6460 de masini , bine inteles daca se vorbeste si cu taximetristii nr. acestor masini aflate in protest vor creste , este vb de o iesire la nivel national , nu de maruntis in benzinarii . Dar mai bine stam pe OTV ca poate mai gaseste un fir de ata din bluza elodiei , poate se impaca pepe cu oana , etc ... este mai comod decat sa ne preocupe viitorul nostru sau macar al noii generatii ...:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning