![]() |
Pe data de 21.01.2010 ora 17:00 se pregateste un alt boicot la nivel national, in majoritatea oraselor mari din tara. Aradenii ce fac?
Eu nu pot sa particip pe 21 ian., doar v-am anuntat ce pregatesc celelalte orase ca sa ne solidarizam cu ele. Cum ati protestat in zilele 17, 18 si 19 ian. 2011? Eu am mers numai pe jos. |
Re: Protest impotriva taxei auto si pretului carburantului
eu sunt prezent inca cu cativa prieteni daca se face... :D:D
|
daca actionam iar, macar sa fie la ora de varf... cei care ati fost, ati vazut ca este f important lucrul acesta
|
|
|
Quote:
|
Quote:
|
nu are rost dupa ora 8. ati vazut si voi ce trafic ii la ora aia.
|
--------------------------------------------------------------------------------
Pe data de 21.01.2011 ora 17:00 se pregateste un alt boicot la nivel national, in majoritatea oraselor mari din tara. |
Va rog trimiteti prin orice mijloc de comunicare acest mesaj mai departe:
IN PERIOADA 15 IAN-15 FEB SA NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM sau OMV! Vor fi fortati sa scada pretul ca altfel-vor falimenta fara clienti...Dupa aceea vom alimenta numai de la ei... ceilalti vor fi si ei nevoiti sa intre in competitie si astfel vom avea cu adevarat o economie de piata... FACUTA DE NOI DACA EI NU SUNT IN STARE! Noi hotaram, noi suntem majoritatea,nu ei! De ce noi ca majoritate nu ne-am uni fortele si lasam guvernantii sa ne falimenteze? Protestul deja da rezultate clare, Daca vrei sa ajuti la acest protest DA MAI DEPARTE, STOP alimentarii de la OMV sau PETROM! |
am facut un event pe feisbuc
https://www.facebook.com/event.php?eid=162323677148319 |
nu prea ai cum ca restu au benzina mai slaba parerea mea ca petrom/omw
|
Gasesti benzina buna si la MOL si la Rompetrol. (Mol EVO5 si Rompetrol Alto 101 sunt peste Carrera 100 de la OMV)
Asta e cea mai simpla forma de protest, nu se alimeanteaza din statile respective :) Nu trebuie sa faci nimic, trebuie sa nu faci :) |
se pare ca azi scade pretul benzinei cu 4 bani :D
eliminarea unei anumite taxe de un cent care desi a ajuns la "maturitate"... preaiubitii nostrii coducatori au uitat s-o scoata, se pare ca protestele astea n-au fost chiar degeaba. Nu e mare lucru ieftinirea dar nu era nici asa... |
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning