![]() |
Re: Turbo Charger ... Pe ce masina vreti sa il puneti ?
salut,
se poate monta compresor mecanic pe motorul de 1.6 16v (107cp) de pe Megane sau sunt numai bazme ? |
Quote:
|
Quote:
mersi |
Quote:
Costurile le discuti cu Zbuciumus, el e Mastertuner. Daca merita numai tu decizi. Daca mai pune cineva compresoare de la noi imi cer scuze. |
Quote:
|
Quote:
Raportul de compresie scade cu alte pistoane or cu modificare chiulasei. Am facut si eu asa ceva de mult (POLO 1.4 16v 6N) (am pus 2 garnituri) ca sa mi scade budjetul dar dupa aceea am platit triplu .Daca vrea turbo sa face o modificare completa si sigura. Asta este parerea mea:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cu placile nu poate sa ridice mai mult de 0.5bar .Sfatul meu este ca nu merita in general sa pui turbina pe un motor care nu este turbo din fabrica ,cumperi mai bine un motor turbo grup V o sa te costa si ieftin.ca sa reusesti un motor adevarat puternic dar si sanatos i- ti trebuie foarte multi bani...cu placi,garnituri si #$%^%# nimeni nu a reusit sa modifice o masina turbo asa cum trebuie |
Quote:
In rest se poate face motor turbo dintr-un aspirat...dar trebue sa stii multe si sa ai bani...calitatea in zilele de azi se masoara la kg si la bani... |
Quote:
|
Asa e...de asta trebue sa facem ceva ce alti nu fac...si bine...
|
Re: Intercooler mai mare cu guri mai mici sau mai mic cu guri mai mari?
am o rugaminte se poate pune pe un mercedes w124 motor 230E din 93 pot sa pun turbina cu intercular pe ea???
astept un raspuns |
Cred ca este m102.982 si ai injectie mecanica...teoretic poti pune pe orice motor,iar ca interne ala cred ca ar tine fara probleme macar 0.8 (dupa decompresie macar undeva la ~8), INSA este un pic.....total diferit:) de setat tipul ala de alimentare dupa conversia turbo ,fata de cele cu inj.electronica. Avantajul ar fi ca-i dai benzina la greu,modificand amestecul din doua imbus-uri de 3. Dezavantajul ar fi ca la noi foarte putini au incercat pe injectie mecanica ,iar injectoare de debit mai mare(daca va fi nevoie) gasesti foarte greu si foarte scump.La fel ca si pompa care la 7BAR si cu debit de peste 250L/h...gasesti cam greu...:(
...Parerea mea...:)...Succes,oricum ! |
Quote:
galeria de evacuare (manifold) 400e handmade! Downpipe 200e +sistem de esament 300e hand made! inductie samco de silicon 300e ori de inox 200e hand made ECU remaping 800 ori chip 500e 4 injectoare 400e filtru de aer 150e BOV 150e pompa de benzina externa 250e Racor de ulei,de apa 200e intercooler 500e tevi de turbo 150e Samco silicon hoses set 700e Atit costa daca le pune toate noi:!: Un Kit identic de calitate il gasesc second hand in jur de 2500e;) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning