![]() |
Re: E36 - Proiectul NWA cabrio
La gume nu am gasit decat 235 35 spate si 225 35 fata,daca erau pe spate 225 era chiar cu o idee mai bine ca nu freca asa tare,dar e bine si asa ca oricum o sa trag aripile,cine stie cand o sa arunc ceva cu ET 16-18 si trebuie loc.. O grila a fost 200 lei si alta 220,asa le-am prins.
|
5 Attachment(s)
Recuperam.. :twisted: bara spate,grila si oglinzile vopsite si montate.
|
Quote:
|
Da ca tot am vazut bunatate de grila facelift aicisha, tot o intrebare aicisha si anume......la schimbarea grilei normale cu cea facelift trebuie schimbata si capota?Sau acestea sunt toate la fel.Am pe cineva care avea facelift si a montat normala ca asa i-a placut si nu dadea cum trebuie insa eu cred ca nu e reglata cum trebuie.Scuze de off.
ON:Masinuta prinde contur pe zi ce trece intr-un stil aparte.Si ce e si mai interesant este ca ne miscam foarte repede.:D:-) |
Salut.Am vazut intr-o poza mai veche ca aveai clima de aia "clasica" si ti-ai pus de asta digitala.Se poate face functionala si ce implica?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Multumesc mult de informatie.Keep up the good work!
|
Quote:
|
asta nu mai stiu :cry: mersi si tie.
|
3 Attachment(s)
in sfarsit am reusit sa o scot din garaj... Saptamana asta pe week-end ar trebui sa ies la plimbare cu ea.:twisted: cam asa arata la lumina zilei,cu grila si oglinzile montate.
|
Buna treaba ai fcaut cu masina asta! :D Spune-mi te rog daca la cotiera ai modifcat ceva sa potriveasca pentru ca la mine nu intra din cauza umflaturii de pe mijloc. Spor la treaba sa ai, poate facem o intalnire cu mai multe cabrio
|
Fortza e!Ne-am miscat rapid se vede.Oricum nu mai bine lasai BBS-urile?Era ceva mai trantita de pamant.In rest fara comentarii de prisos.TUB!
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Finalul e cat se poate de aproape,am reusit sa adun la exterior aproape tot,mai trebuie schimbata bara spate,am cumparat si alte semnalizari fumurii noi,mai trebuie centrata grila,prinse farurile,bara etc.. In rest ma bucur ca si cu rotile pe 19/235/35 nu bate absolut nimica. |
Quote:
Acum e senzatie mare sincer.Fata de primele poze cu pragurile alea NFS style, acum arata intr-un mare fel sincer.Da bine si cu jantele astea nimic de obiectat.Nota 10+ pentru cele facute pana in momentul de fata la cabrio.:peace::joy: |
Frumos frumos :D... da cu numerele de Constanta ce e ?:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:58. |
- Copyright 2026 4Tuning