![]() |
Re: dBig Sounds - Car Audio & Tuning
4 Attachment(s)
Audi A4 b5
-instalare amplificator Kicker -confectionare incinta din MDF -instalare subwoofer Powerbass 10" |
20 Attachment(s)
VW Passat 2012
-instalare cabluri 0AWG -instalare amplificatoare Audison lr132 Audisor lr3042 Audison lr3062 Kicker ZX 200 -instalare difuzoare Bass Hertz hv165l Midrange Hertz hl70 Tweeter ht25 Subwoofer Helix P10 Precision -instalare procesor de sunet Audison BitONE -izolare usi fata cu SGM |
1 Attachment(s)
salut . am si eu o propunere :) vreau sa-mi faci daca se poate din fibra acest proiect pe fata poate sa fie mdf, si in loc de condensator acolo ca in poza sa fie loc pentru amplificator. Ca difuzor m-am orientat spre un JBL GTO 1214 e de 12 " . s-ar putea face pentru el dupa specificatiile producatorului ? . Problema mare e , eu sunt din craiova , si daca ai avea de unde sa faci un medel cum e in imagine cu fibra ( sau il fac eu si til trimit tie prin curier)( e la un megane II break) . SI un pret te rog mult! salut!
|
Continuam pe PM
|
Salut,cu cine as putea vorbi de 2 conuri pt port de 250mm,ca am schimbat cutia si astea care is nu prea imi plac,mersi
|
Quote:
|
17 Attachment(s)
Smart ForTWO
-eliminare HU OEM -modificare mufa ISO -inlocuire difuzoare OEM cu set componente Hertz DSK 130 -montaj difuzoare in portiere Hertz DCX 170 -cablare pentru difuzoarele din usi -instalare HU Alpine |
7 Attachment(s)
Renault Clio
-instalare kit cabluri Connection -instalare set difuzoare componente Hertz -instalare subwoofer activ 8" Hertz |
4 Attachment(s)
Fiat Doblo x2
-instalare playere Alpine UTE-72BT |
Salut, nu ne mai incanti si noua ochii cu nimic?
|
Salut!
Nu pot pune poze cu absolut orice fac :) La unele lucrari chiar nu am ce arata, la altele nu-mi permit contractele iar altele nu au legatura cu topicul :) Apreciez interesul! Multumesc! |
18 Attachment(s)
Mazda 6
-eliminare difuzoare OEM -instalare kit cabluri Connection FPK 350 -instalare Subwoofer activ Hertz DBA 200.3 -instalare difuzoare fata + spate Hertz DCX 570 -instalare set tweetere Hertz DT 24 |
5 Attachment(s)
VW Touran
-eliminare HU OEM -instalare HU Kenwood -instalare kit cabluri Connection -instalare subwoofer Hertz EBX 250 -instalare amplificator Hertz HE1D -instalare 2xset component Hertz ESK 165 |
4 Attachment(s)
Seat Leon
-eliminare difuzoare spate OEM -instalare set component Hertz DSK 165 |
6 Attachment(s)
Renault Megane
-eliminare HU OEM -instalare HU Alpine -instalare kit amplificator -instalare amplificator -confectionare incinta subwoofer -instalare subwoofer Hertz DS 30 |
| All times are GMT +2. The time now is 08:26. |
- Copyright 2026 4Tuning