Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

Spark 05-09-06 22:52

Re: ce vor fetele? :)

hmmm ... ce vor fetele ?
majoritatea vor bunastare .... si alalete .. de treaba nici ele nu stiu ce vor ...

alacuideitampite 06-09-06 21:00

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 544552)
Cred ca tu te-ai nascut sa fii femeie de profesie ca prea le iei aparararea!

domnu` sef...
daca tu ai fost ranit, tzepuit, batjocorit...nu inseamna ca toate sunt la fel.
aceleasi replici se aplica si pentru barbati...
si ce daca le iau apararea? e vre-o problema?
eu iau apararea cui merita, daca merita, niciodata nu vorbesc in gol.
si da...stiu sute de femei care sunt tare de treaba, sunt foarte OK, au pasiuni comune cu ale barbatilor, etc...
si de asemenea stiu sute de femei care nu merita nici macar o privire(si nu sunt curvulitze de profesie)
;)

prea le iau apararea....adica? unde nu esti de acord cu mine? unde am exagerat?
hai spune...iar eu imi voi justifica mesajele.

P.s: valib here

Nicknamed_13 07-09-06 01:00

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 544484)
..si de cite ori am mai auzit si eu k tragem conlcluzii pripite,si k nu e fair k bagam toti barbatii in acelas oala...
..then look at yourselves!!!! 12 pagini,si vreo 2-3 barbati care ar da sansa unei femei sa raspunda DOAR ptr greselile ei...hmmm..dar sunt convinsa k ,continuati discutia mai departe d parca nimeni nu ar fi zis nimik!Wake Up!!!

De cate ori ai auzit tu ca recunoaste un barbat/baiat ca nu are dreptate? Discutia asta poate ajunge la 120 de pagini ca tot aceleasi afirmatii vei vedea....si apoi din 10 in 10 pagini vine inca o concluzie "barbateasca"...daca erai pe un forum cu mai multe prezente feminine vei cedea ca femeile nu dadeau sanse barbatilor......

Nu crezi?

Trixi 07-09-06 09:22

Vesti proaste!Ai sa ajungi si tu sa adminti k ai gresit,undeva,cumva,cindva;) ...e doar o chestiune d timp....
...si deloc nu imi doresc sa fiu prezenta p un forum cu mai multe femei,ptr k daca asta as vrea,acolo as fi...:D
...doar atat:daca nu dati sansa nimanui sa va dovedeasca k poate e putin mai altfel,well...veti avea d trait o viata luuuunga si amara....ptr k e greu sa traiesti cu asa idei in cap,si in mod cert nimeni nu va avea sansa sa va schimba parerea!
Pooop!I'm going to have fun!;)

bluey 07-09-06 10:18

Quote:

Originally Posted by alacuideitampite (Post 545731)
domnu` sef...
daca tu ai fost ranit, tzepuit, batjocorit...nu inseamna ca toate sunt la fel.
aceleasi replici se aplica si pentru barbati...
si ce daca le iau apararea? e vre-o problema?
eu iau apararea cui merita, daca merita, niciodata nu vorbesc in gol.
si da...stiu sute de femei care sunt tare de treaba, sunt foarte OK, au pasiuni comune cu ale barbatilor, etc...
si de asemenea stiu sute de femei care nu merita nici macar o privire(si nu sunt curvulitze de profesie)
;)

prea le iau apararea....adica? unde nu esti de acord cu mine? unde am exagerat?
hai spune...iar eu imi voi justifica mesajele.

P.s: valib here

Hooo nu sari asa bre!!! La cele peste o mie de femei pe care le cunosti esti cam nervos :lol:
Si eu cunosc tot cateva sute dar in ultimul timp am pierdut legatura ca nu ma mai uit la televizor.
Acum serios vorbind.
Sunt de partea cealalta a baricadei si este super bine.Adica sa fii tzepar si ipocrit si sa le minti in fata cat de atras esti de ele si de farmecele lor pentru a le intra in pat.Ma simt al dracu de bine!!!
Acum le inteleg intr-adevar de ce le mananca sa isi bata joc de barbati si sa ii insele.Pentru ca au posibilitatea asta, li se permite si e o senzatie al dracu de placuta.
Poate dai si tu cateva din sutele alea de femei la care nu te-ai uita...Asa ca intre baieti :P
Eu nu prea am intalnit in afara de Trixi (pe care nu am intalnit-o) si alte 5-6 fete ,femei care sa diferentieze un WRX albastru de un Cielo albastru.Asa ca la faza cu pasiunile comune pot sa-ti demonstrez si eu cate stiu despre Bourjois sau despre ondulatoarele de par .... Daca ai fi o femeie buna :lol:

Nu te enerva pe mine pentru ca eu intru si ies de pe forumul asta zambind...

Nicknamed_13 08-09-06 00:21

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 546253)
Vesti proaste!Ai sa ajungi si tu sa adminti k ai gresit,undeva,cumva,cindva;) ...e doar o chestiune d timp....
...si deloc nu imi doresc sa fiu prezenta p un forum cu mai multe femei,ptr k daca asta as vrea,acolo as fi...:D
...doar atat:daca nu dati sansa nimanui sa va dovedeasca k poate e putin mai altfel,well...veti avea d trait o viata luuuunga si amara....ptr k e greu sa traiesti cu asa idei in cap,si in mod cert nimeni nu va avea sansa sa va schimba parerea!
Pooop!I'm going to have fun!;)

Nu vreau sa intelegi gresit...despre "iarta-ma" cred ca e mandrie mai mare la barbati decat la femei si e mai greu...eu sunt ala la mijloc aici...nici cu unii nici cu altii pt k de felul meu nu am incredere in mai nimeni...asa k don't take it the wrong way dar nu ma baga in aceiasi oala.....dak m-ai cunoaste ai vedea ca nu vorbesc prostii

Trixi 08-09-06 09:25

...nimeni nu ti-a zis k ai vb prostii!Dar poti sa ma crezi si p mine p cuvint k la virsta p care o am,nu mai sunt chiar o fetita naiva ;) !Ba chiar am avut "norocul" sa traiesc in 30 d ani mai mult decit altii in 60...si totusi ramin p pozitii...intr-adevar ,tot timpul cu ochii in patru,acord incredere doar unor persoane mai speciale,si in gen. la a treia "abatere" am si taiat-o....dar sa nu ai incredere in nimeni,mai deloc,nu m-i se pare o idee stralucita!Nu poti sa stii cind trece p linga tine femeia vietii tale...si viata trebuie traita din plin...;)

aleks 13-09-06 11:16

deci... dupa cum spune trixi... fetele vor siguranta si ... fair play?
hmmm... ce bine ar fi sa fie suficient atat....

Spark 13-09-06 14:53

cam asa ceva ...
tot timpu or sa vrea ceva mai mult ...
la inceput vor doar sigurantza si fair play .... dar oferi aia .. mai vrea ceva ... dai ii oferi si acel ceva .. vrea mai mult ...
so ...

Eugen_TL 13-09-06 15:51

so.. mia bine nu oferi nimic ca sa nu se astepte sa-i oferi din ce in ce mai mult :))) s-a rezolvat si problema asta ...

bluey 13-09-06 15:54

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 552539)
so.. mia bine nu oferi nimic ca sa nu se astepte sa-i oferi din ce in ce mai mult :))) s-a rezolvat si problema asta ...

Sau iti iei una care are deja tot.Mai putin pe tine :)

Eugen_TL 13-09-06 16:08

da ! gata! TOPIC CLOSED se roaga :lol: :lol: :D

ps: tot stau si ma uit pe la topicuri.. tot ce se zice la inecput se repeta pana cand se ajunge la un nr mare de pagini...si tot balamucu ala e ...:D

bluey 13-09-06 16:11

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 552561)
da ! gata! TOPIC CLOSED se roaga :lol: :lol: :D

ps: tot stau si ma uit pe la topicuri.. tot ce se zice la inecput se repeta pana cand se ajunge la un nr mare de pagini...si tot balamucu ala e ...:D

De acord.Putem trece la femei?Intre 20 si 30 de ani?

Eugen_TL 13-09-06 18:18

:D da...incep eu .. ! unele vor la petreceri cu oameni jmekeri..chiar daca nu cunosc sa se arate si ele acolo... :D altele vor un copil... altele nu vor copic caisi vor pierde silueta... si toate au aceeasi intrebare" ubi cand iti dau astia salariu? " si barbatu tre sa dea toata marfa femeii ... rezolvata si problema asta? vrei sa adaugi ceva sua next category? 8)

bluey 13-09-06 18:25

bineinteles ca vreau sa adaug.
Am cunoscut cateva specii noi.
1.Femeia pasionata de masini (este singura care imparte un hobby cu barbatul) deja sunt la al 2-lea exemplar si arata al dracu de bine.
2.Femeia moderna (dar nu care se crede ea asa) care lucreaza la o companie f mare are un super salariu,sta singura si isi permite sa umble cu cine ii place .Are un mare defect.Pune intotdeauna jobul inaintea barbatului.
3.femeia disperata dupa putza.Am intalnit una singura care a venit 200km pana in buc pe banii ei doar pentru asta.Super la pat.Din pacate exemplarul pe care l-am cunoscut eu era o leguma care nu scotea 2 vorbe desi arata super.Am dat skip dupa prima noapte si nu imi pare rau.
Imi cer scuze in fata fetelor daca am parut misogin.Baietii va astept cu alte specii...

All times are GMT +2. The time now is 21:43.

- Copyright 2026 4Tuning