![]() |
Re: E46 - BMW E46 Felina Mea
Quote:
da frate,cat mai clean! |
salutare dl cosmin_mano special pt tine am sa fac o poza cu talonul daca tu asa zici
|
Quote:
|
eu nu ma supar stai linistit te respect daca nu ai sa crezi e problema ta
|
Pune eleronul ala ... Asa poti sa-ti usuci si rufele cand mergi cu masina si se vor bucura si pasarile ca au unde sta cocotate....
Mai pune poza cu masina in zapada ca n-am vazut inca:D |
mersi SAX1987 ca ma iei acuma la misto:sad:
|
Nu vreau sa te iau dar ce vorbim noi aici si ce intelegi tu daca ai pune asemenea eleron...
Ai zis bine mai sus , ramai la OEM . |
Bine SAX1987 logic ca raman la oem tu ma iei la misto sa pun poza cu masina cu zapada eu team respectat:sad:
|
Frate cand am vazut poza cu eleronul ala,nu imi venea sa cred,am zis ca imi lacrimeaza ochii de la frig :shock:
Adryan...te-ai uitat vreodata,aici la sectia bmw,la bmw styling,la e46 ????!!! |
Quote:
plm,ai pus poza cu pocitania aia ca ti-o pui pe masina! ce credeai ca te aplauda cineva? poate ala care te bate la cap! |
Eu cred ca ai lene sa te uiti unde am scris...la sectia aia dedicata special la e46,daca nu e lenea...nu stiu ce e.
Am deschis poza aia cu eleronul,cred ca de 10 ori....deci ramai fara cuvinte...e46 sedan cu M pe spate,bara spate oribila,un tips smecher,folie gramada...ca sa aiba acolo masina modificari si in final piesa de rupa gura orasului....eleronul ala,ma jur daca inteleg. Cat gust tre sa ai sa fie masina aia asa ??!! |
Quote:
poi bine mai "colegu" acum 3-4 zile spui ca vrei sa dai toate cacaturile alea jos gen M Power, stickere, abtibilduri de cacanari si acuma vi si ne araati eleronul ala :doh:? deci cand am vazut eleronul bine ca m-am tinut draq de birou ca ajunsesem pe sub el. eu cred ca tu ori iti bati joc de noi(dar ar trebui sa fi prea bun actor) ori nu te duce de nici o culoare. Sincer acum chiar nu ai nici o treaba cu masinile, nici cel mai mic gust in a "prepara" o masina sa o faci cat de cat draguta, adica cu un + fata de cum este ea stock. Nu trebuie sa te superi, si corect nimeni nu s-a nascut invatat dar cel putin a cascat bine ochii cand i s-a spus ceva, insa tu nici nu ii casti si nici vreun lucru bun nu faci. Adica mergi din prostie in prostie. Si mai cred ceva despre tine dar am tot amant sa o spun: tu bati campii rau frate, adica minti ingrozitor de mult. Poi tu vb de jante de 1500E, tu vb de upgrade la motor de 2000E sau 20000E ca nu prea inteleg ce ai vrut sa spui in acel post, tu vb de oem, de aripi de avion si ce draq ai mai spus pe acolo. Poi prietene cu banii astia de zici ca vrei sa ii bagi in ea, o vinzi si iti iei super masina care este deja preparata, tunata si cum vrei tu sa ii mai spui. Eu zic sa o lasi mai usor cu "minciunelele" astea ca sunt expirate rau sincer. Cu astfel de glume ma dadeau afara de la gradinita. Sper sa ma insel eu insa cu siguranta nu va fi asa. |
Imi pare rau de cei care si-au pierdut timpul pentru papagalul obsedat de feline.
Apropo : FELÍN, -Ă, felini, -e s. f., adj. 1. S. f. (La pl.), Familie de animale mamifere carnivore, cu corpul zvelt, mlădios, gâtul scurt, capul rotund, coadă lungă, cu gheare, din care fac parte pisica, leul etc.; Deci care e legatura ? :rolleyes2 Pacat totusi ca mai apar astfel de topicuri. In concluzie , UNSUBSCRIBE, sunt satul de cocalari fara viata. |
10 Attachment(s)
In primul si in primul rand ar trebui sa incerci sa scapi de cuvintele gen ''felina mea'' si faza cu respectatu.
In al doilea rand incearca sa lesi la o parte ideile prietenilor tai gen turbo chargere de 18000 euro si eleroane de drift si sa mergi pe OEM. In al treilea rand ca sa intelegi ce inseamna OEM tre sa vezi poze. Cateva poze sa vezi cam la ce se refera OEM in general. |
Degeaba incercam noi sa il facem sa inteleaga. ca el in 14 pagini nu a facut decat sa arate o poza cu zapada pe masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:15. |
- Copyright 2026 4Tuning