![]() |
Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)
Quote:
vroiam sa-ti zic RESPECT pt audi |
Salut, ma numes Fabian
de 5 ani in Grosseto, Italia...pasiuni mashini, hobby tuning, fete si design automobilistic...original din Prahova (Campina) vin in fiecare August in romania, am o Toyota Carina E S.i si sper sa ma intork cat mai curand in Romania !!! |
4 Attachment(s)
Hell low...
Lucian ma cheama, Lupu mi se zice. Sunt dinAlba iulia, acum vietuiesc in Dublin(Ireland). Pe acasa ma dadeam cu un audi 80 quattro, motor V6 de 2.8... in aprilie o sa merg si o sa-l aduc aici pt ca I MISS MA BABY... in prezent conduc o mazda 626, 4 in linie 1.8 masina ieftina pe care daca o sa ma opreasca politia o sa mi-o ia pt ca n-am asigurare si nici n-am de gand sa-mi fac una... Si acum sa va mai zic de mine: am 23 de ani in curand, sunt un om " foarte pasionat" am o colectie impresionanta de machete auto, pe care o tot inmultesc constant, imi plac pesti de acvariu la nebunie( ma linistesc, ma fac sa ma rup de realitate si sa ma relaxez) si colectionez tot felu de lucruri marunte( nu stiu de ce?!). Cat despre masinutza mea , deocamdata e stock, dar urmeaza cand ajung aici cu ea un chip tuning, suspensii noi si jante :D si ma bate gandu la un body kitt de la JeDesign . cam atat despre mine. ora este 12:13 , adica 02:13 in tara. v-am salutat ca ma duc la somn LATER EDIT : l-am adus din tara si o sa incerc sa ma ocup in lunile ce urmeaza de el. Va salut pe toti internationali de pe forum :D |
bine ati venit PhUbEe si Quattro27
|
2 Attachment(s)
E cazul sa ma prezint si eu:
ma cheama Adi, sunt din Hunedoara, pasionat de masini si muzica, momentan am un Logan albastru cu stiker :)...de fapt nu-l mai am pt ca l-am dat parintilor mei :). Mai am un pic si voi pleca in State, St.Louis(Missouri)..unde inca nu stiu ce voi face :) Pun si o poza cu mine si "bolidu'" :) cel cu tricou verde si in ceata :), si inca una de la lucru...vineri e ultima zi... |
Salutare noilor veniti pe international
|
salut sunt LAURENTIU,am 26 ani sunt din Bucuresti,dar acum locuiesc la Londra ,pasiunea mea sunt binenteles masinile si tuningul de buna calitate am avut in rom solenza si supernova dar momentan nu am si imi doresc ca in viitor sa imi cumpar una si buna .................
|
Bine ai venit Laurentiu
|
Salut pe toti 8)
Uite si unul de-al meu de unde "Hook" |
FLORIN (zis si TEI)
Locuiesc in Italia (Torino) de aproximativ 7 ani , nascut in Botosani. Hobbyurile mele sunt : masini , tuning , muzica , dans , imi place f. mult sa gatesc , etc. Am un ALFA ROMEO 156 din 1998 , mai am putin si termin casa apoi sper sa imi cumpar o masina noua ( de preferabil NISSAN NAVARA double cab 2.5 dci). Sunt sofer la o mica firma de coletarie . In tara nu am mai mers de ceva timp dar sper ca in vara aceasta sa pot pleca. ORA ROMANIEI + 1 ORA |
Salut si bine ai venit Florin
|
Vlad - 23 de ani
Sunt pe 4tuning de prin 2004 dar n-am mai postat de cativa ani. Forumurile sunt mult mai dezvoltate decat atunci cand eram si eu pe-aici lol Traiest in Canada. Primii 2 ani am stat in Windsor, Ontario dupa care m-am mutat in London, Ontario si am fost aici de atunci. Sunt nascut in Timisoara si din pacate n-am fost inapoi de cant am plecar; dar sper ca in curand ma intorc pentru o vizita ca sa-i arat logodnicii mele cat de faina e Romania si cat de mult istorie si cultura este acolo. Cand am venit prima data pe 4tuning avean un Ford Probe din 1989 cu turbo care facea 12.1 pe 1/4 mile. O singura data am scos un 11.9 dar ala a fost un miracol. Acum am o Mazda MX-6 din 1994 cu tot feluri de modificari, daca vrei sa vezi mergi la adresa asta: https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/43459-mazda-canada-atentie-56k-poze.html. Nu stiu ce altceva sa va ma povestesc, asa ca intrebati daca vreti sa stiti ceva ca nu ma supar :) |
Salutare la toata lumea !!! ma cheama Florin, am 17 ani, am locuit in suceava, de 3 ani sunt in noua zeelanda. de 2 ani a inceput sa-mi placa masinile, de cand am downloadat nfs u2 de pe net si lam jucat :)))).Am o Honda Prelude 92' non-vtec, inafara de volan, casetofon si boxele din spate totul este original din fabrica. inafara de masini imi place sa joc fotbal. joc la un club in Auckland
(Waitakere City). Masinile preferate sunt Toyota Supra si Nissan Skyline GTR-34. :) cam atat despre mine :) |
bine ati venit printre noi Zoom Zoom si C1up3ro..!!!!
|
Bine ati venit ZooM ZooM si C1up3ro ! Bafta la postat ! Cu respect !
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:07. |
- Copyright 2026 4Tuning