![]() |
Re: E30 - 2,5 TURBO NEBUNU'
Nenea a trecut cineva pe langa noi cu o "treaba" care facea psst psst si ce-l din interior cred ca era extraterestru pentru ca avea capu albastru ...il cunosti ???
|
Quote:
SPER SA O TREC PE NUMELE MEU PINA LA URMA DAR INTAI SA REZ PB CELELALTE CARE LE MAI AM LA MASINA |
Quote:
TREBUIE SA FUGA SA SE OPREASCA SA STEA PE STRADA SI NU IN ULTIMUL RIND SA FIE FIABILA ASTA ESTE VIZIUNEA MEAS ASUPRA MASINII ASTEIA CIND OR SA FIE INDEPLINITE TOATE CONDITIILE ASTEA O SA MA OCUP SI ASPECTUL EI ( TOATE ASTEA IN LIMITA POSIBILITATILOR) MERGEA MAI TARE PISICA PT CA ACUM AM O PROBLEMA LA EA SI NU AM REUSIT SA AI DAU DE CAP PINA LA TULCEA AM FACUT-O DECIT SA VIN SI SA MA DAU IN AL 2 LEA RIND AM AVUT NISTE SLICURI BATRINE CARE NU MAI AVEAU ADERENTA DE AICI SI TIMPUL MAI SLAB CU 0,7 SECUNDE ESTE ACEEASI MOTORIZARE TRANSMISIE SUSPENSIE SI FRINE DE PE PISICA DECI NU E UN VECHI E 30 ESTE O PISICA IN BLANA DE URS PISICA MEA NU A FOST M3 ;) |
Quote:
NU AM TRECUT ASA TARE PE LINGA VOI |
de vinzare masina pret 9000 de eur cash sau variante la alt pret
|
E 30-ul este o bestie! :) O fiara ( ca doar e urs) de vis!
Felicitari pentru cele doua realizari E36 si E30! Apropo suntem vecini si iti admir masina de fiecare data cand ies pe balcon la o tigare :) |
Quote:
unde zici ca stai? |
1 Attachment(s)
Ce ai facut la brasov cand au fost cursele organizate de GTT?
Ursu ala de harghita(parca) era negru cu 2.5 24v turbo parca a cam rupt norma , asai? |
Quote:
AM FACUT UN PIC DE SHOW CU ONOFREI ATIT da dar inainte de finala a deformat chiuloasa cred nust exact ai fierbea motorul ldadea apa afara mergem in aceeasi presiune in momentul asta trebuie sa vedem ce timp scoatem amindoi acum la tulcea daca reusesc sa ajung si eu cu masina cred ca suntem pe acolo |
Eu am surprins o faza cand umbla pe laptop,cred ca ii modifica softul sau habar nu am,erau acolo ca niste turometre si tot umblau iar tipul care conducea ii zicea sa pluseze.
Oricum treaba rau masina aia,cunosti numarul de inmatriculare complet?vreau sa vad 2-3 poze cu ea. |
Quote:
|
Nu pot sa ajung desii as fii vrut enorm,se anunta masini tari.
Bafta multa si sa faci o surpriza! Salut. |
Quote:
|
Ai dat si 2-3 cerce la brașov ;) iți sărea benzina din rezervor in timp ce te dădeai si toți strigau la tine ca ia foc :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning