![]() |
Re: 4Tuning Veterans Meeting !!!!
Quote:
|
irina impex ?
|
Quote:
|
Quote:
|
cred ca cel mai elegant in privinta locurilor de parcare si loc de arrival ar fi parcarea de la stadion
|
Quote:
|
Quote:
DAR ... daca tot e veterans meeting.... remember primele intalniri ? Capela / Stadion / Polivalenta.... Ramane la STADION...... ora 14:00 ..... 27 decembrie 2010 PS: acolo e destul spatiu de parcare ... si atat :) la irinaimpex se poate gasii vre`un destept sa se dea cu frana de mana sau chestii de genu ( daca apuca sa ninga pana atunci ) si nu se stiu niciodata urmarile... PS2: ce spuneti daca dam si o tura de oras ... cum a fost la E36 meeting ? si as zice evenual ... daca tot Rompetrolu e "a2a casa 4tuning" sa mergem si sa vorbim cu ei sa rezervam acolo ... de la 5 incolo.... loc de parcare este cam pentru toti (chiar daca ne blocam unii pe altii ) |
ba tu gandesti?...cum ma rompetrol...uitate pe lista cate masini sunt...fac pariu ...ca or sa mai vina si insotitori deai celor inscrisi..NU AI LOC IN ROMPETROL !!!!
|
Iar se vorbeste fara sa stiti...mai bine ramane si barul de la Zavoi
|
Quote:
|
Quote:
|
vedem noi atunci unde mergem la un suc. ideea este ca afara va fi foarte frig si nu o sa rezistam prea mult in frig, asa ca va trebuii sa mergem undeva. ideea cu "o tura de oras" mi se pare foarte OK, insa trebuie pe langa o buna organizare, si decenta (nu anturaje, figuri, scheme care mai de care mai sofer). LOCUL, la Zavoi mi se pare iar OK, cat despre barul de acolo, este f mic, asa ca trebuie alte propuneri. bafta! insa timpul trece si 27 se apropie
|
e naspa cu tura de oras ca e exact la ora 14:00 cand este aglomerat iar multi or sa prinda semafoare si or sa se piarda...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning