![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
Quote:
|
3 Attachment(s)
ce sa intamplat ,nimeni nu mai deseneaza( :D nici eu nu am mai prea desenat :D )??? mai pun ceva mai vechi ... tot cam aceleasii probleme o sa le vedetzi da macar sa nu moara topicu
|
bah imi place de tine... tine-o tot asa k ajungi departe
|
Mie nu imi plac caricaturile rializate de voi ....
Voi nu stiti ce e o caricatura ... Prin caricatura nu se intelege o masina care are rotile mari si spoilere imense ... Printr-o caricatura se scot in evidenta elementele care nu isi au locul acolo sau au proportia gresita ... |
bine alkatraz ...ne aratzi tu cum ar trebui sa fie o caricatura??? eu unu sunt chiar curios ...
|
Am sa iti arat in cateva zile una ...
|
asta ar trebui sa fie interesant :lol:
|
imi place cum suna "iti arat eu una ... in cateva zile" de-abia astept macar zi ce masina faci pls...
|
Ca sa te lamuresc si ce masina fac .... Dacia Logan
Am ales aceasta masina pentru ca nu imi place si au si criticat-o ziaristii din domeniul auto ca ba are nu stiu ce ba nu stiu cum e .... Nu poti sa rializezi o caricatura la o masina despre care ziaristii spun numai lucruri bune si admirabile ... |
Incepator..Prima mea Masina..
|
Re: Incepator..Prima mea Masina..
|
pai holy loganu e foarte in detaliu ...mai bun ca al meu de la concurs la care am recunoscut k lam copiat k am vrut sa fie cat mai aproape de realitate deci loganu e super da a doua nu trebuia sa o mai pui k na....(e masina:D) ai inteles dak mai faci ca prima eu unu mai vreau sa ma vad de la tine si altele
|
c e drept loganu arata prea bine... iar a doua .... care-i faza?
|
c e drept loganu arata prea bine... iar a doua .... care-i faza?
|
:lol: Doamne sterge-ti postul al doilea ... ne face de rusine ... aia nu e masina ... sunt 3 linii ...
Asa bunul simt al omului si instinctul pentru frumos trebuia sa nu te lase sa postezi imaginea aia ... Ace iar face forumu' figuri ... :D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:20. |
- Copyright 2026 4Tuning