![]() |
Re: Bmw 320d e46
frumos bmw-ul!!ar arata mult mai bine cu plasa neagra la spoilerul din spate!!!in rest numai bine!!!daca mai ai nevoie de janta modelul tau da-mi un p.m!!am pe cineva care are!!
|
Frumos bmw din fata... cam urate stopurile alea... nu dau bine
|
fiecare cu parerile lui. poate cand va da caldura ma apuc sa mai pun pe ea sa mai schimb....
|
cat te-a ajuns spoilerul de m technic II !!poti sa-mi spui un pret si de unde ai cumparat-o !!m-ar interesa si pe mine!!!poti trimite un p.m.!!bafta!!
|
Quote:
|
sincer...tie iti plac stopurile alea ?
|
1 Attachment(s)
sincer daca nu-mi placeau nu le mai puneam. imi place ca se asorteaza cu farurile care sunt tot pe chrom. oricum in viitor am sa le schimb cu unele cu leduri. poate chiar ceva de genu'
|
Quote:
|
Quote:
arata foarte bine marius......keep in going.. poate am sa pun niste poze de curand..daca vrei....of course |
acum cu noul look masina arata super....superba pot zice...cel putin pentru mine....trebuie sa bagi masina la o sedinta foto neaparat....sa il rapesti pe silver:D
|
Quote:
|
deja a vazut`o...:D:D
|
Quote:
ar fi frumos sa faca o sedinbtza si cu radu.....;) |
Masina am vazut-o ieri cand am venit de la scoala, arata intr-un mare fel :D!
|
ms ms mult baieti. ar fi o idee sa facem acea sedinta foto, ce zici silver vineri esti liber??? ai mai multe de fotografiat :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning