![]() |
Re: Espero >> BZ_05_HYU
Ce naiba,a venit vara,re-deschideti topic-ul,mai foruim si noi :P
|
da da...eu zic ca "foruim" mai bine daca ne platim datoriile!? am dreptate colegu?
din ce imi amintesc imi datorezi niste bani!!! |
o mai ai la vanzare?
cat mai e pretul ei? model stok fara jante si ETC? |
LOW e TEPAR ! Mi-a vandut o placa video defecta ca buna si nu vrea sa si-o ia inapoi ! Nu mai raspunde la telefon !
A dat tepe si pe computergames si pe clubcielo ! NU cumparati de la el ! Foloseste si ID-ul "draky90" ! si are mobilul 0769.960.521 http://forum.computergames.ro/223-co...50/page-2.html |
stai linistit ca nu esti singurul :)
|
N-am mai intrat pe 4tuning de ceva vreme,am fost cum am stabilit pe pm la banca,si am depus banii acum 1 luna si ceva,prostia mea ca nu te-am anuntat si sesizam din timp,norocul cu placa aceasta,dar ma gandeam ca o sa-ti dai seama daca apare o suma de bani in plus pe card pe "ne-asteotate",poate am gresit o cifra,in pauza o sa ma duc sa verific problema,am chitanta,(ii fac poza :) )sigur pana la sfaristul zilei sa remediem problema,cat despre placa,la mine a mers perfect,primul posesor,bine acum,daca ati vazut alta placa mai ieftina sau de alt brand pe forum,nu trebuia sa va chinuiti sa o lasati sa se incinga cu ventul la 25% si sa va dea artefacte,sau cine stie ce procedee se mai aplica.
Bineinteles,aveti feedback generos,eu zero,logic ca o sa va creada pe dvs,dar eu stiu ce am vandut si pe ce m-am jucat atata timp,m-am oferit sa sa o testati 2-3 ore in jocuri si teste sintetice inainte de cumparare,sa nu uitati,si nu-mi spuneti fraza"am avut incredere",daca era stricatata,nu cred ca-mi comvenea sa ma fac de cacao la om acasa. Intr-adevar,pe cieloclub am dat vreo 7-8 tepe,am "ciordit"chiar si o masina,se trage de la prea mult GTA cred:). Si in 2-lea rand,v-am vorbit respectuos. Edit,vina mea,in loc sa scriu patrascu,am scris petrascu,sper sa ii pot re-trimite pe aceeia,daca nu,sa zica merci de mos neculai,si mai depun odata suma,plus ca o sa caut chitanta cea veche si cea noua,sa le fac 2 poze.Lucky me :)). |
fratioare pare rau....dar nu au ajuns banii la mine....pot sa iti si dovedesc printr-un simplu extras de cont ...stai linistit ca daca primeam ceva postam ca sa rezolvat problema... asa ca daca ajung banutii la mine vei afla!
stima! |
Putina rabdare,pana iau pauza,si se rezolva :).
Cheers! |
ca sa fie clar....
nu a rezolvat nimik omu....nici nu a mai dat vreun semn de atunci :) |
Eu am reusit sa rezolv cu el . Mi-a dat banii . Vedeti cum rezolvati si voi !
|
salut ...... ma intereseaza si pe mine de unde ai luat prelungiea la bara fata ... stima
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning