Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Supercars - Japoneze vs. Europene (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2195-supercars-japoneze-vs-europene.html)

SEBASTIAN 15-02-06 09:53

Nu toate masinile supersport sunt ... sigur McF1 este si sunt multe dar un model japonez de serie larga nu prea e mereu supercar cum nici un bmw nu e asa, un z8 e ceva dar un Z1 este supercar...
Totusi tema nu sunt supercar ci versusul cu japonezele.

3SGE 15-02-06 13:33

Totusi titlul poll-ului zice SUPERCARS Europene vs Japoneze. :roll:

SEBASTIAN 15-02-06 16:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"3SGE\"
Totusi titlul poll-ului zice SUPERCARS Europene vs Japoneze. :roll:

am gresit eu,

3SGE 15-02-06 16:51

Ma bucur ca iti recunosti greseala! :shock:

Glumesc!
Oricum in acest poll puteau baga si supercarurile americane ca ar avea si alea un cuvant de spus. Cum am scris inainte pe un post era Vector . Callaway(cu toate ca este preparator) , ceva musclecars si mai sunt cateva.

Race 15-02-06 18:20

Callaway si Hennessey sunt preparatori,deci nu intra in discutie,chiar daca fac masini foarte rapide.

Supercar-uri americane sunt Ford GT,Saleen S7,Mosler MT900S,SSC Aero/Ultimate Aero.In afara de Ford GT insa,nu exista teste comparative cu masini europene,deci discutia ar fi pur teoretica.Ford GT e mai rapid decat concurenta din aceeasi zona de pret.
Pe ideea ca Skyline si NSX sunt supercar-uri,se pot include in discutie si Corvette Z06 si Viper.

SEBASTIAN 15-02-06 18:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"3SGE\"
Ma bucur ca iti recunosti greseala! :shock:

Glumesc!
Oricum in acest poll puteau baga si supercarurile americane ca ar avea si alea un cuvant de spus. Cum am scris inainte pe un post era Vector . Callaway(cu toate ca este preparator) , ceva musclecars si mai sunt cateva.

Da se putea face si asta!
Cand gresesc recunosc intotdeauna.

fishbone 16-02-06 22:37

Ar fi interesant sa deschidem o discutie in care sa includem nu exoticele neaparat, ci masinile de performanta, uitandu-ne comparativ la asiatice, europene si americane. Problema e ca ... de unde le comparam? Dar, cred ca este o discutie de prisos. Era muscle car-urilor a apartinut categoric americanilor.

SEBASTIAN 16-02-06 23:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"fishbone\"
Ar fi interesant sa deschidem o discutie in care sa includem nu exoticele neaparat, ci masinile de performanta, uitandu-ne comparativ la asiatice, europene si americane. Problema e ca ... de unde le comparam? Dar, cred ca este o discutie de prisos. Era muscle car-urilor a apartinut categoric americanilor.

MDA, dar iese cu bataie.
Eu iubesc si trabantul asa ca as vrea din fiecare cate una.
Nu putem fi radicali, aia sau aia exact e vorba de multe marci si modele unele diferite total toate misto in felul lor si esecuri dar per total nu le pot despartii.

fishbone 16-02-06 23:12

Nu cred ca e vorba de a fi sau nu radicali in pareri.
Spre exemplu, exista vreo replica europeana sau asiatica la vreo masina americana care, in acelasi segment de pretz sa ofere performante macar apropiate si practice in real-life?

sandumrs 17-02-06 20:08

Am si eu o intrebare, in afara de Honda NSX si de Toyota Supra care ar mai fi celelalte supercaruri japoneze ca vad ca sunt castigatoare in acest topic???!!!!

Si pentru fanii japan cars................E careva pe aici care crede ca exista ceva produs de orezari care sa poata fi asezat langa un Porsche Carerra GT????

fishbone 17-02-06 20:30

In termeni de ce? Raport pretz/performanta cat mai balansat? Intr-adevar, Carrera cam pleaca din discutie.

WhiteRaven 18-02-06 20:12

Prefer Japonezele si ca look si ca motor si ca fiabilitate. Printre preferinte ar fi Supra si Celica (90-93) dupa care am umblat ceva vreme si pana la urma am renuntat... , CRX, 300 ZX si neaparat Skyline.. dar,
datorita situatiei actuale din tara raman in limita posibilitatilor la europene, pret, piese..
Asa cautand Celica mi-am luat Calibra si nu as schimba-o decat daca mi-as putea lua o Supra :wink: Doar ca la cate sunt la noi... inscrise.. :(

Race 19-02-06 02:19

fishbone raportul pret/performante nu are nimic de-a face cu lumea supercar-urilor.Daca e de 2 ori mai scumpa si cu 1% mai buna,si-a facut treaba.

Inca o data,topicul era despre SUPERCAR-uri.Supra si 300 ZX nu intra in categoria asta.Iar de Celica si Civic ce sa mai zic...

SEBASTIAN 19-02-06 07:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Race\"
fishbone raportul pret/performante nu are nimic de-a face cu lumea supercar-urilor.Daca e de 2 ori mai scumpa si cu 1% mai buna,si-a facut treaba.

Inca o data,topicul era despre SUPERCAR-uri.Supra si 300 ZX nu intra in categoria asta.Iar de Celica si Civic ce sa mai zic...

Mi se pare corect ca ai amendat o remarca proasta, obsesiva si saracacioasa, pretul nu poate fi un criteriu cand e vorba de Supercar.

Oricum si japonezele au preturi diferite, ne-am obisnuit sa spunem ca sunt ieftine probabil candind-ne la o corola, dar in realitate daca vrei calitate de la japonezi trebuie sa scoti suma echivalenta de bani ca si la o firma americana sau europeana.Calitatea costa si nu e ieftina mai ales cand prin ea intelegi performante extreme.

Discutia la acest topic poate merge la infinit singurl criteriu corect fiind paradoxal subiectivismul in functie de gust.

sandumrs 21-02-06 00:06

E greu sa vorbesti despre japonezi si Supermasini cand ei au doar doua....Supra si NSX.

Habar n-am cum a iesit asa rezultatul polului, sa fim oare asa legati la ochi de anumite filme???

All times are GMT +2. The time now is 09:25.

- Copyright 2026 4Tuning