![]() |
Re: dacia alb negru
baieti mai nou am vazut astazi in targul saptamanal LCD in parasolarul de la oglinda de vanzare,la un pret destul de rezonabil
|
2 Attachment(s)
poze cu LCD in parasolarul de la oglinda de vanzare,la un pret destul de rezonabil
|
baga un scor daca se poate...sau daca nu spune-mi pe PM;)
|
vlad 4tuning daca nu ai observat in a doua imigine e pretul pe el costa 480 lei noi
|
super marfa rahatu asta dar la masini de curse nu se preteaza bai ady :D
|
lasa Dumy ca o sa las dacia de curse si o sa imi iau un trabi maine sa ma ocup de el ,il iau mai mult de caterinca , o sa pun poze cu el simplu si cu modificarile ce o sa le fac.:peace:
|
Ba am auzit ca se anuntza ceva pt duminica la stadion :!:
Ceva legale ??asa am inteles ia intereseazate si sami dai si mie un mesaj sami spui ca as vrea sa fiu si eu prezent :D ca participant |
Vezi sami spoui si mie sigur ca sa imi fac niste planuri de pe acum :D
|
DA baeti este adevarat despre cursa de dumunica si anume :Duminica, la stadion va avea loc Cupa DSJ Arges la automobilism viteza.Concursul este organizat de Directia pentru Sport Arges si Clubul Sportiv Media Team din Pitesti,cu sprijinul Politiei Arges, Jandarmeriei si al Primariei Pitesti
|
DIN PACATE EU SAR PUTEA SA NU PARTICIP nu sunt sigur dar am probleme tecnice la masina si nu stiu daca o sa le remediez pana duminica
|
Abia astept de cand asteptam asa ceva :D
|
frate puneti si voi ceva despre legala aia de la stadion
|
Ag-08-dem
3 Attachment(s)
ce faci dumy? mai da si u un semn de viatza
maine ma ocup sa imi fac lampile pe spate pe leduri la pozitie si sop pe frana. treci si u pe aici sa mai vb si noi |
dar unde faci stopurile astea p led??
sunt curios, nu mai critic p nimeni... |
1 Attachment(s)
am la la ceata cu leduri. in poza nu prea iti dai seama dar in realitate e cu totul alceva
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning