![]() |
Re: Brichete si soldatei
6 Attachment(s)
Pur si simplu nu m-am putut abtine sa nu cumpar aceasta...,,puscoace'',desi e cu aprindere electronica,e draguta.Apoi am gasit doua brichete foarte frumoase,una produsa de KELERMES,alta de ROWENTA GERMANY,in stare foarte buna.
|
4 Attachment(s)
Inca 3 brichete,recolta de azi,a doua e CHAMP,nu sunt ele nu stiu ce raritati dar macar au fost ieftine...
|
Ai unde sa le mai pui??
Frumoase toate bre! |
Quote:
|
Quote:
|
Nu ma opresc,se pare...si chiar daca ma plang uneori de perioade ,,secetoase'' am ajuns la concluzia ca nici prea multe odata nu e sanatos,azi de exemplu,iau una,ca doar e prima,o iau pe a doua ca e super,noua in cutie,o iau pe a treia,apoi mai gasesc patru...cum sa le las...inainte de astea patru am gasit un RONSON minunat,la un conational...daca o lasa la 30 de lei o luam si pe aia...
Asa ca ,urmeaza poze,de maine incolo,se pare ca au ajuns si doua brichete de la bunicul sotiei...daca i se pare cuiva ca e ieftina distractia,azi am lasat pe brichete 70 de lei:rolleyes2... |
16 Attachment(s)
Cu oarecare intarzaiere,datorita unor evenimente neprevazute,iata pozele,care nu mi-au iesit foarte bine.
|
Doar frumuseti aici...
|
4 Attachment(s)
Ceva tancuri, avioane, tancuri, barci, soldatei...
|
Quote:
|
Salut,
Sunt din Brasov si am cateva brichete cu care ti-as putea completa colectia. Daca le doresti ti le pot trimite. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Domn' Ovidiu, astept 2 MOY, LLedo daca iti place...
|
Pai ce firma este?pare Champ...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:20. |
- Copyright 2026 4Tuning