![]() |
re: Jetta mk3 1.8gt
Quote:
|
Se poate, dar tot voi cumpara tragerul de us cu tot cu radiator si jugul de sub el! Ce am facut eu acum e un fel de doua feluri dar arata bine.
bara pe fata mai trebuie reglata un pic si apoi vor merge la vopsit! Deocamdata am terminat bugetul pentru masina! :D:D:D:D |
Quote:
|
Iti multumesc de sfat, pe asta nu o stiam! Mai bine il las asa atunci. Ma complic prea mult pentru o bucata de tabla!
|
4 Attachment(s)
Am facut rost si de parasolarele negre de pe un cabrio de la colegul yawasall. Pacat ca nu sunt cele cu lumini si iar pacat ca stimatul coleg a uitat sa imi precizeze ca un parasolar are capacul lipsa!
De acum inainte nu voi mai cumpara nimic de la el! |
Quote:
Iei capacul de la tine . dai cu spray negru si gata . Atata scandal pentru un capac .. |
ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
|
Problema e ca eu nu am cu capac, am cu oglinda simpla adrian!
si pt tine cu proverbu, nu e problema mea ca tu nu ai habar si nu te documentezi legat de ce cumperi, sau trebuia sa iti cer si cnp-ul sa vad daca ti se potriveste torpedoul? Ti-am zis si la telefon, daca nu iti convine iti dau banii inapoi, mai sunt destui care il vroiau! Eu am primit o piesa stricata, ca sa ma iei la proverbe trebuia sa-ti fi trimis torpedoul fara capac! |
Iti trimit eu un capac ? :lol::lol:
|
Am facut rost gata! Mi-am luat un parasolar din dezmembrari!
|
Bravo :))
Vrem poze cu Jetta USA :-P:-P |
mai asteptam un pic pozele cu jetta deoarece trebuie sa vopsim barile mai intai! Deocamdata pe masina s-a pus praful pentru ca mi-a expirat rca-ul si de'abia ieri am observat!
|
Re: Jetta mk3 1.8gt
ar fi cazul sa mai puneti poze sa ne mai inspiram si noi de undeva.vad ca suntem cam raritati pe aici cu Vento-urile :)
|
1 Attachment(s)
Asta a fost ultimul pas catre botul de golf! suntem pregatiti pentru operatia estetica! Sper sa va placa ce va urma!
|
1 Attachment(s)
Quote:
...un eleron nu te-ar coafa? 8) sa ai bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning