![]() |
Re: Nissan 200SX S14 Project
foarte frumos lucrat....acum totul este sa se merite investitia de jdimii de oiro. Succes!
|
Merci dar cum stabilim daca a meritat investitia ?
|
Daca il scoti pe strazi si toata lumea intoarce capul dupa el, a meritat investitia, e unicat!
|
Salut , cat te-au ajuns toate piesele si la cati caluti a ajuns bijuteria ?
|
nimic nou? pe cand cu bomba bombelor pe stazi? ... 8)
|
Sunt un mare fan Nissan(in special Silvia S15 dar e bun si asta) , super tare motorul :X
|
Superb !
|
vinzi vibrochenu stock ?(arborele)
|
Mai este de lucrat ? Ceva poze ?
|
mdaa..oare se mai lucreaza la ea?
dani nu ne-a mai povestit nimic de ea! |
timpul din pacate este putin si nu prea s-a mai lucrat la masina
probabil de saptamana viitoare va intra iar in lucru si voi posta din nou update uri |
investitia se merita , din punctul meu de vedere , din momentul functionarii optime a motorului cu toate piesele aftermarket montate pe el , si in final cu ultima harta ce putere scoate , stabilitate , caroserie etc...gresesc cumva?
|
1 Attachment(s)
Am atasat harta pentru low boost (1.2-1.3 bar) unde masina face 450+ cp si aproape 500 nm.
Interesant pentru cei ce stiu sa descifreze graficul este cat de repede face presiune si o si mentine (full boost la 3300 rpm) si cat de bine mentine cuplu (avand 400+ nm de la 3500 pana la turatia maxima care din diferite motive este setata la 7500 rpm) Despre mers inca nu se poate vorbi ca nu a iesit pe strazi ... |
Foarte frumos graficul, intr-adevar incepe sa impinga foarte devreme.
|
-nu te credeam ca o sa iasa asa ceva!
-acum tot ce ramane :sa-ti iei 4 gume cu profil m+s(daca gasesti dimensiunile dorite) si sa o scoti din parcare ! -e cea mai smechera masina de la tine ,eclipseaza bmw -urile(din cauza asta o tii ascunsa?) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2026 4Tuning