![]() |
Re: Staţii CB (tip TIR) şi antene pentru maşină [discuţii generale]
Singura tara unde nu prea este voie,din ce stiu eu,este Austria,se plateste licenta pentru a transmite in CB...in rest e voie peste tot dar cu maxim 4w in FM.
|
Quote:
pentru mai multe detalii cauta topicul ala... |
sunt posedoru unei statii CB STABO By president + antena Ml145, super multumit, :X revin cu poze.
|
Quote:
Vin si eu cu un feedback. Am facut un drum de Germania cu un Midland alan 48 si antena de 145. Foarte foarte multumit. Cu ocazia asta ii salut si pe restul colegilor de trafic cu care impartasim vestile de drum. Asfalt uscat colegi ! |
La 16 ani poti sa ii saluti pe copiii colegilor de trafic . :lol:
|
f tare!!:D
|
Doara mai sunt si deastia ce ei stau in dreapta si te inebunesc la statie si altul conduce.Stiu multe cazuri asa si dupaia cand dai prin statie tot is nervoi ca mucosi astia te exzapereaza.
|
Te rog... sa nu vorbim asa!!! Ne amuzam si atat!
Pe de alta parte.. nu pot sa nu subliniez ca dupa modul in care scrii, ar trebui sa te abtii sa mai postezi pe forumuri (8 lacune in doua fraze aproape lipsite de inteles ..e cam mult!!) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Pentru simplul fapt ca circul cu o masina cu statie de emisie receptie nu inseamna ca induc alti soferi in eroare. E usor sa arunci cu cuvinte, nu ? :D Drumuri bune ! |
Acuma pe forum toti is buni si faimosi si nustiu ce dar parca te vad pe masina cum esti nu are rost sa tot vorbim.
|
Cine sta in Ploiesti sau trece noaptea prin zona orasului poate auzi pe statie un specimen care face ca toate animalele ...
|
Am si eu pe masina o statie uniden ceva model mai vechi si o antena din aia naspa la 50 lei . Sunt destul de multumit de ele doar ca statia , in unele locuri (cam in multe) incepe sa baraie singura . Daca mut squelch ala (sau cum ii zice) , nu mai aud pe nimeni . Multa lume face misto de mine ca de ce mi-am pus statie pe buburuza asta dar cu tot cu statie m-a luat radaru de 2 ori :lol:
|
deniel: Ala e criminal... eu vin de 2-3 ori pe luna in Ploiesti si cand ma apropii de oras incepe sa ma exaspereze!!! De muuult timp face asa... Eu personal i-as interzice sa mai respire!!
razvy: Schimba antena!! Dar vezi sa nu treci de la o antena proasta la o antena o idee mai putin proasta pt ca o vei mai schimba inca o data!! Multi fac si a doua oara greseala asta. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning