Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe, prima masina, prima dragoste (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/212440-e36-coupe-prima-masina-prima-dragoste.html)

Nosfer 17-12-10 15:18

Re: E36 - coupe,prima masina,prima dragoste !

Tot caut si eu o tipa cu garaj sa-mi parchez la masina la ea, platesc in natura evident, si nu gasesc. Toate tipele cu garaj sa apeleze la mine :))

B-99-SAA 17-12-10 15:34

Misto masina :lol: Pacat ca ai dat jantele alea.... erau prea marfa... si se rezolva si cu pasajele, mai ales ca ai bagat-o la vopsit dupaia... in fine, tu stii mai bine. Ma bucur ca ai dat abtipildul ala jos :D Bafta in conntinuare cu masina!

PS: nu erau niste angeluri in program? nu le-ai pus, sau nu ai facut poze inca? :rolleyes2

SB09HMM 17-12-10 15:36

erau ....dar inca nu stiu sigur, Mosu ma pus sa aleg intre niste angel eyes si un parfum ceva ...dar sincer de cand am masina am cam uitat de mine ... vedem ...va tin la curent ce si cum:lol:

Skillzu 17-12-10 16:54

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3905800)
erau ....dar inca nu stiu sigur, Mosu ma pus sa aleg intre niste angel eyes si un parfum ceva ...dar sincer de cand am masina am cam uitat de mine ... vedem ...va tin la curent ce si cum:lol:

Ia ma un parfum frumos, da-o draq de masina(nu o lua la propriu ca pe o jignire), asculta aici ca nu e bine ...
+ angeleyes arata dubios daca nu ai xenon. Strange bani de xenon pe faruri si proiectoare, abia apoi te gandesti la angel-uri.
Daca vrei ceva simplu si de efect, schimba becurile de pozitie cu unele galbene.
Maxim efect! ;) + farurile cu niste light smoke, iese treaba serioasa. NU dark, ca nu mai vezi nimic nici cu xenon :lol:

Cat despre discutia de mai inainte cu folia pe parbriz, nu pune parasolar, parerea mea e ca arata aiurea ne-fiind ca ala oem, cu gradient. Daca pui folie, e trecerea brusca de la folie, la transparent.
+ eu chiar as pune folie pe tot parbrizul 40-50%. Nu mai mult. Cu un combo de folie 60-70% pe laterale si spate, inchide masina exact la fix.

BMnWA 17-12-10 18:46

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 3905978)
Ia ma un parfum frumos, da-o draq de masina

Foarte bine punctat, te astept Iuli la Alba dupa parfum :))

SB09HMM 17-12-10 20:22

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3906264)
Foarte bine punctat, te astept Iuli la Alba dupa parfum :))

ai ceva parfumuri de vanzare ... ? :D

SB09HMM 17-12-10 20:24

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 3905978)
Ia ma un parfum frumos, da-o draq de masina(nu o lua la propriu ca pe o jignire), asculta aici ca nu e bine ...
+ angeleyes arata dubios daca nu ai xenon. Strange bani de xenon pe faruri si proiectoare, abia apoi te gandesti la angel-uri.
Daca vrei ceva simplu si de efect, schimba becurile de pozitie cu unele galbene.
Maxim efect! ;) + farurile cu niste light smoke, iese treaba serioasa. NU dark, ca nu mai vezi nimic nici cu xenon :lol:

Cat despre discutia de mai inainte cu folia pe parbriz, nu pune parasolar, parerea mea e ca arata aiurea ne-fiind ca ala oem, cu gradient. Daca pui folie, e trecerea brusca de la folie, la transparent.
+ eu chiar as pune folie pe tot parbrizul 40-50%. Nu mai mult. Cu un combo de folie 60-70% pe laterale si spate, inchide masina exact la fix.

stai linistit am inteles la ce te-ai referit, da asa mam gandit si eu, ca m-am implicat umpic mai mult decat a trebuit cu masina:)) am uitat sa mai iau o haina un chilot plm ... pe anu asta ramane asa:) xenoanele sincer nu prea ma incanta ... folie da o sa pun pe parbriz, dar de 30-40%maxim, vorba ta , nu se mai vede nimic apoi, k eu pe laterale toate4 si spate am de 80%.

BMnWA 18-12-10 02:13

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3906558)
ai ceva parfumuri de vanzare ... ? :D

ceva ceva este..

SB09HMM 21-12-10 11:33

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3907182)
ceva ceva este..

lasami un nr de tel pe privat ....ca m-ar interesa ceva , daca ai si de femei ......deh..sarbatorile astea:)) !

lucian_bmw 21-12-10 12:39

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3916145)
lasami un nr de tel pe privat ....ca m-ar interesa ceva , daca ai si de femei ......deh..sarbatorile astea:)) !

acum urmeaza partea cealalta ...ia angel la masina laso drq de femeie :lol::lol::lol:

Nosfer 21-12-10 17:25

pai el ii ia un parfum fain si tipa ii ia angel :))

SB09HMM 21-12-10 18:50

Quote:

Originally Posted by lucian_bmw (Post 3916275)
acum urmeaza partea cealalta ...ia angel la masina laso drq de femeie :lol::lol::lol:

:))) pai nu mai merge treaba asta ca cam tot asa am facut pana acuma ......:lol:asa ca tre sa mai slabesc umpic masina pe perioada asta .....

SB09HMM 21-12-10 18:51

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3916947)
pai el ii ia un parfum fain si tipa ii ia angel :))

eu i iau un parfum fain ...ea imi ia un parfum fain inapoi .....si poate daca ajuta dumnezeu sami mai ia si angel eyes ....daca nu ..."vorbim acasa" !:)):)):lol::lol::lol:

SB09HMM 21-12-10 18:53

o sa urmeze nishte poze mai smechere cu masina impreuna cu a lu fratele Nosfer ....numai sa gasesc pe cnv care sa le stie modifica si umpic in photoshop ...:lol::lol::lol:

stef_yo_ro 21-12-10 19:22

pfuu, ce-mi place masina ta. trimite-mi te rog un mesaj sa-mi spui cat a costat vopsitul sau cam cat este un vopsit intreg la sibiu. sa ai grija de ea ca e superba : x.

All times are GMT +2. The time now is 18:39.

- Copyright 2026 4Tuning