![]() |
Re: E36 - coupe,prima masina,prima dragoste !
Tot caut si eu o tipa cu garaj sa-mi parchez la masina la ea, platesc in natura evident, si nu gasesc. Toate tipele cu garaj sa apeleze la mine :))
|
Misto masina :lol: Pacat ca ai dat jantele alea.... erau prea marfa... si se rezolva si cu pasajele, mai ales ca ai bagat-o la vopsit dupaia... in fine, tu stii mai bine. Ma bucur ca ai dat abtipildul ala jos :D Bafta in conntinuare cu masina!
PS: nu erau niste angeluri in program? nu le-ai pus, sau nu ai facut poze inca? :rolleyes2 |
erau ....dar inca nu stiu sigur, Mosu ma pus sa aleg intre niste angel eyes si un parfum ceva ...dar sincer de cand am masina am cam uitat de mine ... vedem ...va tin la curent ce si cum:lol:
|
Quote:
+ angeleyes arata dubios daca nu ai xenon. Strange bani de xenon pe faruri si proiectoare, abia apoi te gandesti la angel-uri. Daca vrei ceva simplu si de efect, schimba becurile de pozitie cu unele galbene. Maxim efect! ;) + farurile cu niste light smoke, iese treaba serioasa. NU dark, ca nu mai vezi nimic nici cu xenon :lol: Cat despre discutia de mai inainte cu folia pe parbriz, nu pune parasolar, parerea mea e ca arata aiurea ne-fiind ca ala oem, cu gradient. Daca pui folie, e trecerea brusca de la folie, la transparent. + eu chiar as pune folie pe tot parbrizul 40-50%. Nu mai mult. Cu un combo de folie 60-70% pe laterale si spate, inchide masina exact la fix. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai el ii ia un parfum fain si tipa ii ia angel :))
|
Quote:
|
Quote:
|
o sa urmeze nishte poze mai smechere cu masina impreuna cu a lu fratele Nosfer ....numai sa gasesc pe cnv care sa le stie modifica si umpic in photoshop ...:lol::lol::lol:
|
pfuu, ce-mi place masina ta. trimite-mi te rog un mesaj sa-mi spui cat a costat vopsitul sau cam cat este un vopsit intreg la sibiu. sa ai grija de ea ca e superba : x.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning