![]() |
Re: help (about...anything )
merci!!:evil: :twisted: :evil:
|
cand ti-au luat carnetu' ma? ai inebunit...vezi daca nu ai invatat:))
|
Re: HELP PLSS!
Quote:
p.s. te-am vazut luni seara pe mioritei, ti-am facut semne cu farurile dar nush daca m-ai vazut :( |
lox se pare ca avem multe in comun, accidentu acum permisu. Ce se intampla cu noi? :((
|
om priceput pt montare TV+ NAVI pe E39
caut pe cineva care sa instaleze un sist MKIII Navi + Tv pe un E39.
sistemul se compune din Monitor 16:9, Navi Computer, Modul Video, RMDF Radio, Amplifier. daca stiti pe cineva sau undeva unde se poate face operatiunea ... 0723 55 80 39 |
Quote:
|
nasol frate......da....stiam:)).....mi-am adus aminte acuma ca mi-ai mai zis.........lasa ma ca o sa castigi tu
|
pai de ce esti in proces cu ei lox?
|
nasol... dupa vechiul cod rutier, indiferent de stadiul procesului, daca intr-un an nu obtineai o hotarare definitiva sanctiunea suspendarii permisului expira, si dupa 12 luni il luai inapoi oricum.
cu noul cod rutier, sanctiunea conexa expira odata cu sanctiunea principala, adica in 3 ani (sanctiunea principala e amenda, care are termen de valabilitate sa zicem asa de 36 de luni, iar cea complementara e suspendarea permisului de conducere) |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
Buna baieti...sunt nou pe forumul asta si as vrea sa stiu si eu ce as putea sa fac la o dacie sa o fac sa mearga mai repede:oops:oops: ....
|
Poti pune un motor Alpine Renault.Si un carburator dublu si....multe altele...
|
unde gasesc si eu ploape pt un audi a4 model 97 ma poate ajuta cineva?
|
suna-l pe silviu wow, vezi ce-ti spune...
|
Re: om priceput pt montare TV+ NAVI pe E39
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning