![]() |
Re: Inmatricularea pe Bulgaria - PRO sau CONTRA
Quote:
Este o parere pur subiectiva ,dar daca textul legii se facea in raport de alte variabile , si cu consultul unor oameni avizati in domeniu cred era mult mai bine primita. Probabil ca se vor gasi cativa cu cohones care sa demonstreze ca un accident sa produs strict din cauza cauciucurilor( de iarna ) neadaptate conditiilor meteorologice si sa dea statul in judecata.Abea astept. |
eu zic ca e buna inmatricularea pe bulgaria dar ar fi mai buna cea cu datul statului in judecata ca e mai frumos sa ai masina inmatriculata pe romania deacat pe bulgaria
|
Quote:
Intereseaza-te de ex. cat este impozitul si RCA pentru un amarat de 2500TD si ai sa vezi ca tot la bulgari este mai tentant.( asta am si despre asta vorbesc) Nu ma coafeaza cu nimic ca scrie gogu pe talon.Tot acolo ma duce masina . Si vorbim de diferenta nu de un amarat de milion. La o prima cautare pe goagal reiese pentru un motor de 2500 td ca impoz=450 iar RCA = 1300. Total : 1750 RON.adica aprox. 408euro doar ca o ai.la care mai adaugi rovignieta, si te duce cam la 450-500 euro/an bani dati doar ca sa ai masina inmatriculata. Oricat s-ar scumpi la bulgari de la anu', tot nu dai mai mult de 250 euro/an pt impozit, asigurare, vignieta bulgaria+ romania. Rezulta o diferenta de cca 200-250 euro/an. Tradus altfel, cu diferenta de bani merg aprox 2845 Km ( la calcul am exagerat si consumul si cursul...asa ca sa fiu sigur) |
Quote:
|
Inmatricularea pe Bulgaria - PRO sau CONTRA
Decat sa platesc taxe uriase excrocilor astora, mai bine inmatriculez frumos, masina pe bulgaria, si ma doare in basca.
eu sunt PRO INMATRICULARII PE BULGARIA |
Luni plec la bulgari sa o inscriu , asta este nu sunt suficient de tampit sa dau 1400 de euro in Romania. Tara de cacat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
INMATRICULEZ AUTO BG la 500euro , REINNOIRE ASIGURARE +carte verde , ITP in functie de motor incepand de la 150euro .
relatii la tel 0763646797 |
Asa cum am promis ,am fost luni in Bulgaria la Ruse sa inmatriculez masina si am reusit in sfarsit sa obtin numerele abia marti dupa ora 14 .
Dupa cum era de asteptat a fost o aglomeratie de romani cum nu am mai vazut decat atunci cand se depuneau bani la Cluj la Caritas. Erau veniti din toate colturile Romaniei ; Sibiu , Brasov ,Cluj , Galati , Piatra Neamt , nu mai pomenesc aici de Bucuresti ,Giurgiu, Teleorman ,Gorj si Dolj . Erau ramasi romani in Bulgaria de vineri pentru ca nu mai faceau fata cu eliberarea numerelor de inmatriculare . Am inteles ca vineri au chemat televiziunea Bulgara pentru ca cetatenii bulgari nu mai aveua loc la ghiseie din cauza romanilor .:-P Nebunie totala ...........din 130 de masini care asteptau pentru inmatriculare 125 erau din Romania ! |
Hehe. Si sa vezi de la anu', cand or mari taxa de inmatriculare. Vesti bune, m**e boc&base.
|
Quote:
|
am si eu o intrebare va rog !!! am un passat 98 si vreu sa il inmatriculez la bulgari ma intereseaza daca pot sa ma intorc cu el in anglia si sa circul fara probleme aici?
|
Daca ai toate actele , inclusiv procura de la notar poti sa circuli in toata Europa, sa nu uiti de cartea verde !
|
am si eu o interbare va rog? pot circula in anglia cu o masina cu nr de bulgaria???
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
- Copyright 2026 4Tuning