![]() |
Re: E36 - M3 EVO Estoril blue
4 Attachment(s)
Prima sedinta foto in haine noi...
|
wooow!! cand e asamblata, o sa fie criminala..
|
Congrats Narcis! Vopsea de Showroom...arata foarte bine din poze, si in realitate e la fel? :) multumit de baieti? :)
|
un sg cuvant am pt aceasta masina >>>JEWERLY<<<...;)
Iar propietarului numai laude,pt ca a demonstra ca este un adevarat pasionat auto si in special de BMW. si ca tot a pomenit Morf de "showroom",ce spui sa expui masina la 4tuning days?eu cred ca merita!!! |
TUB!:-)
|
Quote:
Quote:
Mai mult ca sigur masina va fi prezenta la 4tuning unde sper sa pot aduce si un M5 E34 al unui client de-al nostru... La service se vor asambla piesele mari- spoilere, aripi, capota, praguri- urmand ca saptamana viitoare sa primeasca si celelalte maruntisuri! |
Felicitari Narcis!!
Felicitari celor care au depus munca necesara!! |
Quote:
Felicitari Domnu` si multa bafta cu Emuletzu ... arata chiar bine culoarea si o reprezinta !! |
Quote:
Wow... inca mai exista acel m5 e34? [ era negru acum cativa ani din ce stiu eu , iar buzele la bara fata , praguri si spate erau argintii ] , chiar nu mai stiam nimic de masinuta aia ! |
Arata din ce in ce mai bine :D Sa o vedem adunata si cu toate pe ea, cat mai repede :) Bafta in continuare ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vreau sa o vad ansamblata! Si daca vii la 4tuning days cu ea poate schimbam cateva vorbe! Bafta! Imi place ce vad! ;)
|
Quote:
Chiar e super masina, acum nu mai la dastea cu ///M scrii ah ? :D la disel nu te mai bagi ? :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning