![]() |
Re: Cielo BH 18 BSV
Mi l`a scos tipu inainte sa zic ceva.. ca cica da mai bine...asa este+ca asa pot pune unde vreau eu nr`u fara sa se vada acel suport pentru numar..In legatura cu pozitionarea nrului... nu vroiam neaparat sa`l pun inapoi pe mijloc...dar nu prea am gasit loc unde ar da mai bine.Intr`o parte.... mi se parea prea mare nr`u,m`am mai gandit la varianta sub... bara unde intra aeru pentru radiator.. dar tot nu era bine,nu aveam racire.Oricum nu e prins cu surubul,nu am sa mai gauresc bara asta,e prins doar cu banda dubla abraziva.Vom vedea.Deocamdata asa ramane.
|
Intradevar, nici mie nu imi place cum da cu numarul sub. Intr-o parte mi se parea o varianta...deasta am si intrebat.
|
Ce bine ii mai sta asa ;;)
|
6 Attachment(s)
N`am prea mai miscat nimic pe la masina ca nici vremea,dar nici finantele nu permit prea multe :P.Ieri.. am revopsit eleronul ca avea lacul sarit,am terminat janta care o mai aveam de vopsit,acum mai trebuie umflate si echilibrate...2,apoi pana la iarna tot ajung pe masina :)) Erau de mult pe masina daca aveam masina mai joasa dar asa e cocosata cu jantele pe 16 si de aia nu le`am pus,urmeaza dupa ce`i pun arcurile sport.Mi`a sosit si cablul de la frana de mana,acum ramane sa rezolv si stergatorul de pe partea dreapta,momentan nu am.
|
3 Attachment(s)
+azi am achitizitionat de la o cunostiinta care se pricepe...ornament...(tips)facut de el.. custom,ca`ci nu am nevoie neaparat sa fie de frima,inox...oval care este facut exact dupa bara cielo... are 13cm latime cat are si loc bara pentru ornament sau toba,vine perfect.Urmeaza sa fie montat..(sudat)sa nu arate asa aiurea.. finala. :)
|
6 Attachment(s)
N`aveam ce face asa ca.. m`am apucat sa revopsesc oglinzile cu gri metal..daca tot mi`a mai ramas vopsea de la jante si eleron.Oricum aveau in unele locuri vopseaua sarita.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Mersi ;) tipsul..a nu a costat mult(10euaprox).Niste poze de astazi... cu jantele puse..ca in sf sunt gata asa pe sfarsit de vara in 2luni:)).Masina mai cere sa fie coborata la jantele astea mai ales...urmeaza si asta numa sa gasesc la pret bun pe cnv care`mi schimba arcurile stock cu cele sport.
|
3 Attachment(s)
inca 2-3 poze.. dupa baitza..
|
5 Attachment(s)
Azi..m`am apucat de treaba.. si dupa ce am cumparat cablu pentru frana de mana ce mi`a spus un "priceput"ca e rupt.. am fost la un alt mecanic in legatura cu frana de mana.. ca imi juca.. rau de tot mi`a spus ca nu este rupt cablul,oricum nu strica cablul... de rezerva.Am dat scaunele jos... le`am scos.. si m`am uitat care o fi problema,si am vazut ca nu avea suruburi si de aceea juca si nu aveam frana de mana.Acol erau si si suruburile.. cazute pe langa.Le`am strans si sta foarte bine..si am frana de mana ... ca noua.Si daca tot am scos scaunele afara din masina m`am uitat si submocheta sa vad in ce stare se afla..si nici pik de rugina.Am mai facut semnalele cu contur negru sa nu se vada siliconul..alb cu care a fost lipit dupa vopsirea interiooara...fiindca nu aveam alta culoare.Oricum intentionez sa le schimb,fiindca am si 1 crapata...dar nu intra apa sau ceva.Le schimb si vreau sa le fac un pic mai altfel.
|
2 Attachment(s)
Ziele trecute..am rezolvat si la aripi spate sa nu mai atinga,nu mai atingea doar pe partea stanga spate un pic,dar am facut si dreapta si stanga din nou.Am bagat flexu`n buza si le`am indoit si mai tare,acum nu mai am treaba nici cu anvelopele astea care le am acum 215,dar vreau sa le schimb pe 195\45 16 si atunci va fi si mai bine.Mai tre sa termin de revopsit pe la aripi ca de la evazari a crapat vopseaua un pic.In rest n`am mai prea facut nimic la ea,acum urmeaza sa ii schimb pivotii,bate partea dreapta fata la gropi un pic,rezolv traseul de evacuare ca`ci .. dupa ce mi`am pus toba stock.. nu stiu ce au facut"meseriasii"dar si cand e masina goala... aproape sta pe puntea spate,si multa vreme n`am stiut ce se aude.A si am ajuns cu masina la 90.000km,dar facute de mine doar de la 72 incolo.
|
La mai multi km fara incidente. Ce bine i-ar sta asa joasa :oops:.
|
Quote:
|
Las-o Frt , Ai Fkt Destul Vizual
Baga Si Tu Ceva Tehnologie In Masina E Cam Ciudat Sa Fi Cu Neoane Si Cu 200 KM Dand La Manivela :)) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning