Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Masina mea, Audi A4 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/20634-masina-mea-audi-a4.html)

SFW 23-09-06 19:48

Re: Masina mea, Audi A4

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 562626)
in sf. jentile omule :D HAI si cauciucurile acum....

semnatura: o pui in actiune dupa ce iese de la salonu de infrumusetzare si o TRAGI in poze grav si poza din mijloc sa ramana iar in stanga FATA si in dreapta spatele==== lateral... si esti OK ;)

Da ... inebunesc cu cauciucurile alea ...
Si ... la una din jenti nu am un fel de garnitura ... :???: a zis cel de la care le-am comandat ca o sa caute sa vada daca are el marimea aia ... daca nu ... presupun ca se gasesc astea ... ce dracu ... nu? are cineva idee? :???:

O sa fac poze ... da sa vina odata cauciucurile ... macar cateva zile de vacanta sa prinda jantele ... 3-4 :cry: vad dupa cu semnatura :D

Eugen_TL 24-09-06 00:03

audio ai de gand ceva? acolo in portbagaj... niste vibratii masaj ceva sa fie si mai periculoasa:twisted:

SFW 24-09-06 02:15

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 562923)
audio ai de gand ceva? acolo in portbagaj... niste vibratii masaj ceva sa fie si mai periculoasa:twisted:

Nu prea ...
In portbagaj am un woofer ... nu prea mare ... dar care imi satisface cat de cat nevoile .... da ... nu am astfel de planuri deocamdata ... nu vreau sa fac masina mai grea decat este :-)
Probabil ca o sa-mi iau un dvd ... ca mi-am comandat deja alta clima (ca la mine clima e mai sus ... si nu poate fi modificata, ci trebuie alta unitate de control care la reprezentanta e 30 si ceva de milioane:shock: dar am gasit pe ebay cu 130 dolari cu tot cu transport pana la mine :D ) si tre sa vad de un dvd care sa intre ca o navigatie ... sa vad si un pret ... ca nu am de gand sa dau prea multi bani pe chestii de genu asta ... vad ... inca sunt pe ganduri daca o sa imi iau sau nu ... :???:

vlad_Mafiotu 24-09-06 10:40

belea mashina frate tuning cu stil c s mai zic . abia astept sa vad cum arata mashina cu jantele alea mishto.succes in continouare :D

SFW 24-09-06 11:37

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 563144)
belea mashina frate tuning cu stil c s mai zic . abia astept sa vad cum arata mashina cu jantele alea mishto.succes in continouare :D

10x pt aprecieri :-)

uryboy 24-09-06 12:54

...nu vreau sa te sperii, dar e belea cu garnitura pentru janta...si mie mi-a venit fara ea...
NIci pana acum nu mi-a venit...bine ca era pentru rezerva:D

Gabi 24-09-06 12:58

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 561036)
[...] Nu sunt f speciale jantele [...]

Eu cred ca esti prea modest, ca gusturi clar ai ! :) Jantele sunt superbe si se pupa beton cu masina ! Ai grija la gropi ! :wink:

SFW 24-09-06 13:06

Quote:

Originally Posted by uryboy (Post 563298)
...nu vreau sa te sperii, dar e belea cu garnitura pentru janta...si mie mi-a venit fara ea...
NIci pana acum nu mi-a venit...bine ca era pentru rezerva:D

hmmmm .... si nu se pot cumpara din alta parte? ca pana la urma e doar o garnitura .... sau nu te-ai interesat?

10x oricum

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 563299)
Eu cred ca esti prea modest, ca gusturi clar ai ! :smile: Jantele sunt superbe si se pupa beton cu masina ! Ai grija la gropi ! :wink:

Nu-s modest :-) (10x oricum :-) )Jantele arata f bine ... si se pupa f bine cu masina ... dar ziceam doar ca nu au un model mai interesant ... dar ca imi plac oricum mult

... si ca mor daca nu gasesc garnitura aia !!! :lol: :???:

uryboy 24-09-06 13:21

Garnitura trebuie sa vina odata cu janta , daca nu e in pachet inseamna ca s-a pierdut...
...eu nu m-am interesat ca imi trebuia pentru roata de rezerva...si-am lasat-o balta!!!
...se pare ca treci prin adevarate experiente cu jantele+montatul...

SFW 24-09-06 13:28

Quote:

Originally Posted by uryboy (Post 563336)
Garnitura trebuie sa vina odata cu janta , daca nu e in pachet inseamna ca s-a pierdut...
...eu nu m-am interesat ca imi trebuia pentru roata de rezerva...si-am lasat-o balta!!!
...se pare ca treci prin adevarate experiente cu jantele+montatul...

hmmm ... sper sa gasesc ceva ... ca daca nu inebunesc ...
Jantele trebuia sa le am pe masina de inainte sa pun kitul ... da .... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: fac crima pana la urma daca iar se amana ... :twisted:

dacian7777 25-09-06 08:40

Salut, e cool masina , bravo.Spune-mi de unde ai luat grila neagra cu emblema cat costa si in cat timp ti-au livrat-o .Si pe jenti cat ai dat? Eu sunt din bucuresti si am una neagra , ar merge belea .Thanks .

SFW 26-09-06 17:36

Quote:

Originally Posted by dacian7777 (Post 564304)
Salut, e cool masina , bravo.Spune-mi de unde ai luat grila neagra cu emblema cat costa si in cat timp ti-au livrat-o .Si pe jenti cat ai dat? Eu sunt din bucuresti si am una neagra , ar merge belea .Thanks .

sal. 10x
Grila nu e neagra ... e culoarea masinii... adica e vopsibila ... emblema si cealalta rama sunt de pe vechea grila ... scoase ... tratate (cat de cat ca sa prinda vopseaua) si vopsite...

Nu stiu exact un pret ca am luat mai multe ... si a fost un pret total ... grila e parca in jur de 250 euro ...

Jantele ... inca nu am exact un pret final ... oricum la tine ar merge jante negre ca sa fie in ton cu masina ... gri nu cred ca ar da bine ... daca ai vrea tot ceva in genul alor mele ... care sunt la culoarea masinii ...

Bmw_Rulllzzz 26-09-06 23:42

am vazut si yo masina vineri parca. e criminala. frumoasa in draci ;) sa ai grija de ea man !!!

SFW 27-09-06 03:54

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 566459)
am vazut si yo masina vineri parca. e criminala. frumoasa in draci ;) sa ai grija de ea man !!!

10x .... incerc sa am :D frumoasa ... si furioasa :lol: :rolleyes2

aleks 28-09-06 04:18

prea tari jantele alea mishu, sa le stapanesti cu placere
park sunt turnate pentru masina ta, marfa si culoarea si modelul care "aduce" cu jantele originale de audi ;)
nota 10

All times are GMT +2. The time now is 21:29.

- Copyright 2026 4Tuning