![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
Quote:
Da ... inebunesc cu cauciucurile alea ... Si ... la una din jenti nu am un fel de garnitura ... :???: a zis cel de la care le-am comandat ca o sa caute sa vada daca are el marimea aia ... daca nu ... presupun ca se gasesc astea ... ce dracu ... nu? are cineva idee? :???: O sa fac poze ... da sa vina odata cauciucurile ... macar cateva zile de vacanta sa prinda jantele ... 3-4 :cry: vad dupa cu semnatura :D |
audio ai de gand ceva? acolo in portbagaj... niste vibratii masaj ceva sa fie si mai periculoasa:twisted:
|
Quote:
In portbagaj am un woofer ... nu prea mare ... dar care imi satisface cat de cat nevoile .... da ... nu am astfel de planuri deocamdata ... nu vreau sa fac masina mai grea decat este :-) Probabil ca o sa-mi iau un dvd ... ca mi-am comandat deja alta clima (ca la mine clima e mai sus ... si nu poate fi modificata, ci trebuie alta unitate de control care la reprezentanta e 30 si ceva de milioane:shock: dar am gasit pe ebay cu 130 dolari cu tot cu transport pana la mine :D ) si tre sa vad de un dvd care sa intre ca o navigatie ... sa vad si un pret ... ca nu am de gand sa dau prea multi bani pe chestii de genu asta ... vad ... inca sunt pe ganduri daca o sa imi iau sau nu ... :???: |
belea mashina frate tuning cu stil c s mai zic . abia astept sa vad cum arata mashina cu jantele alea mishto.succes in continouare :D
|
Quote:
10x pt aprecieri :-) |
...nu vreau sa te sperii, dar e belea cu garnitura pentru janta...si mie mi-a venit fara ea...
NIci pana acum nu mi-a venit...bine ca era pentru rezerva:D |
Quote:
|
Quote:
hmmmm .... si nu se pot cumpara din alta parte? ca pana la urma e doar o garnitura .... sau nu te-ai interesat? 10x oricum Quote:
... si ca mor daca nu gasesc garnitura aia !!! :lol: :???: |
Garnitura trebuie sa vina odata cu janta , daca nu e in pachet inseamna ca s-a pierdut...
...eu nu m-am interesat ca imi trebuia pentru roata de rezerva...si-am lasat-o balta!!! ...se pare ca treci prin adevarate experiente cu jantele+montatul... |
Quote:
hmmm ... sper sa gasesc ceva ... ca daca nu inebunesc ... Jantele trebuia sa le am pe masina de inainte sa pun kitul ... da .... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: fac crima pana la urma daca iar se amana ... :twisted: |
Salut, e cool masina , bravo.Spune-mi de unde ai luat grila neagra cu emblema cat costa si in cat timp ti-au livrat-o .Si pe jenti cat ai dat? Eu sunt din bucuresti si am una neagra , ar merge belea .Thanks .
|
Quote:
sal. 10x Grila nu e neagra ... e culoarea masinii... adica e vopsibila ... emblema si cealalta rama sunt de pe vechea grila ... scoase ... tratate (cat de cat ca sa prinda vopseaua) si vopsite... Nu stiu exact un pret ca am luat mai multe ... si a fost un pret total ... grila e parca in jur de 250 euro ... Jantele ... inca nu am exact un pret final ... oricum la tine ar merge jante negre ca sa fie in ton cu masina ... gri nu cred ca ar da bine ... daca ai vrea tot ceva in genul alor mele ... care sunt la culoarea masinii ... |
am vazut si yo masina vineri parca. e criminala. frumoasa in draci ;) sa ai grija de ea man !!!
|
Quote:
10x .... incerc sa am :D frumoasa ... si furioasa :lol: :rolleyes2 |
prea tari jantele alea mishu, sa le stapanesti cu placere
park sunt turnate pentru masina ta, marfa si culoarea si modelul care "aduce" cu jantele originale de audi ;) nota 10 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning