![]() |
Re: Sibiu Auto Moto Show 28-29 aug 2010
Quote:
habar nu aveti cate costuri sunt la un asemenea eveniment si mai ales sa ai si norocul sa nu ai sponsori ii si mai placut eu va promit ca o sa organizez la sibiu un eveniment tuning & barnout dar pentru a nu risca cum se risca la actualele organizari o sa va pretind suma de inscriere sa acopar chieltuielile sa nu patim cum a fost acum la sibiu sa vad mai vine cineva? E tin sa va anunt ca 10 sigur vin , cei care stiu ce inseamna sa platesti cazare, chiri la parcari , reclama , inchirieri garduri si materiale de organizare ....este cineva curios sa stie la ce suma ajunge chiestea asta la un eveniment pe zi in sibiu ?daca vreti sa aflati va spun eu iar securitatea a fost asigurata o firma de paza daca nu ati vazut anuntul si va pot dovedi o avem partenera la eveniment |
Quote:
PS: se scrie BURNOUT nu BARNOUT :D |
Quote:
ionut multumesc sunt si eu ca si tine si ca altii om si mai si gresesc frate respect nu trebuie sa purtam dujmanie trebuie sa avem curajul sa mergem inainte dar sa avem mare grija de cine implicat in organizare si cine se ocupa de bilete si de gestionarea baniilor:?::?: |
Quote:
IUBESC GLL.........RESPECT MIDNIGHT |
domnul autosportevent cine esti u te-ai putea prezenta si u frumos un pic ?
|
ma fratilor din cate stiu eu Stefan a umblat dupa aprobari si toate nu alti si in plus mam intalit cu el la prefectura si voia sa faca pista de burnout securizata dar cineva din organizare nu era de acord cu chestia asta...
|
Quote:
fara nici un fel de problema |
Quote:
|
da pe forum nu putem vb nu bag toti necunoscuti in mess
|
u ai facut parte din organizare?
|
baaaa :))) ma pufneste rasul de fiecare data cand intru pe forumul asta de 2 lei :)))) domnul sabin prezintate oamenilor :))) ca deja esti luat la 11 metrii =))) mai bine beti o cafea impreuna ma decat sa stati aici pe forum sa va fierbeti creierasul :)))
|
yo am impresia ca nu il sti foarte bn pe danii . danii o facut evenimentul asta numa pt banii ca i numa dupa banii pakat de masiniile care or fost si care or fost avariate . oricum nu vreau sa va zic ca cu pinky nu ramane asa o sa va dea in judecata
|
Quote:
|
*Vreau sa multumesc foarte mult celor care au postat filmulete cu evenimentul pe internet (nu ma asteptam sa fie atatea) :shock:
*Incerc cat mai repede sa postez pe forum poze profi cu toate masinile, ptr ca voi sa puteti avea acces la ele :-) *Imi pare rau pentru toate evenimentele neplacute din cadrul evenimentului si sincer sper sa se rezolve cat mai repede, pot spune ca am avut foarte multe lectii de invatat pe urma acestui eveniment si o sa ne remediem greselile. Sa ne vedem la cat mai multe show-uri cu bine! Respect pasionatilor auto, Pisy ( viitor membru MR filiala Sibiu, o parte din organizare ) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning