![]() |
Re: E30 - B 325 JOB
Quote:
|
probabil nu s-a rezolvat nimic.....altfel cred ca posta bucuros....
|
domnul de mai sus a ghicit....inca astept fratilor ...nu mai vreau sa mai fac acuzatii aiurea ca am inteles ca masina exista se pare ca este doar pura.. LENE !
|
pfff pacat ca s-a ajuns la chestii dinastea...ce sa faci fel si fel de oameni nu pot decat sa iti urez bafta in recuperarea ursului;)
|
Quote:
|
si eu sper fratimiu dar m am saturat ....daca nu isi muta garaju fi sigur ca statea altfel situatia.
|
Ceva ceva? :D:D
|
Prietene toata istoria asta e cusuta cu ata alba , ba nu a facut-o , ba a mutat garaju , ba nu vrea sa iti zica unde e si etc ...ce sunt astea ? In primul rand esti o gaina ( scuza-mi limbajul) dar asta esti , stai ca un fraier si scrii pe forum si masina ta stii dracu pe unde mai e , cum permiti asa ceva ? sa nu iti zica unde e masina , sa o de de pe o zi pe alta cu vrajeala ca sanki nu trebuie sa o vezi si etc , am citit tot topicul si iti sugerez sa apelezi la cineva daca nu ai coaee sa iti recuperezi masina , mi se face mila de tine serios , omul ala care sanky iti lucra la masina e un gunoi nu merita decat o franghie in gat
|
Quote:
Deja sunt episoade cu Elodia si telenovele aici pe topic. |
hai sa nu ne mai aratam muschii .
poate ca am dramatizat si exagerat dar stiu mai bine dece am evitat anumite faze. situatia e ok , va multumesc pt sprijin oricum . :-) |
Quote:
|
Quote:
|
hai ca vine pastele :))) Amin !
|
Quote:
|
nu va mai chinuiti , vreau sa`l ajut si nu ma lasa :) deci poate nu mai are nevoie de masina .
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning