![]() |
Re: Mafia Cars
as opta pt Aston Martin
|
My opinion: cea mai tare masina pe care o vad pt mafie este Mertzanul S-Class, modelul mai vechi, balena :)), care apare si in Tokyo Drift. Cea mai jmechera :D
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Asta e masinutza :D Sorry pt dimensiunea lor, dar le-am luat de la unul care o vinde pe EBay ;))))
|
DA! W140-ul chiar ar merge ca o masina de mafioti...8)
Mai ales varianta 600 SEL...full option...vacuum in usi...scaune incalzite....etc..;) |
Optiunea mea pentru o masina de mafiot ar fi prima un S apoi ar veni ceva ce in opinia mea arata f tare,Chrysler 300 C,mai ales negru si bineinteles geamuri negre...
|
asa zic si eu balena ar fi cea mai potrivita dar cum aia deja i destul de veche 300C-ul s-ar potrivi acuma cel mai bine
|
1 Attachment(s)
eu zic un hyundai xg308)
|
Cam ieftinuta pt un gangster :).Trebuie ceva cu nume..un 750i contemporan cu S-ul de mai sus da misto iara.
|
1 Attachment(s)
parerea mea.....
|
XG30 aduce mai repede a masina Yakuza,mafiei japoneze,oricum misto masina.
|
pentru mafia japoneza ar merge un lexus
|
Quote:
Cea mai buna masina e aia care atrage atentia tuturor si care poate fi justificata!!! |
cadillac escalade negru geamuri negre si mercedes 600 sel brabus jante cromate ..negru cu geamuri negre
|
1. Pentru capii mafiei : BMW 760Li, Audi A8, Jaguar XJ
2. Pentru mafiotii care fac toata treaba : Porche Cayman S, Lamburgini Murcelago/Gallardo, VW Tuoareg, Range Rover, Ford Mustang GT |
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning