Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica VW (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw.html)
-   -   Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw/20463-haideti-ajutam-vw-parts.html)

ingersydemon 29-03-07 11:16

Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts

va salut...am un Golf 4 luat de curand deci n am piese pe kre sa le pot dona sau nici macar vinde dar as "imbogati" bucuros pe cineva kre are preturi Omenesti si kre crede k ma poate ajuta...nu sunt un cunoscator, de aceea va rog sa mi scuzati limbajul (nu cunosc denumirile tehnice-prima masina in familie) dar vreau sa va spun k m am indragostit de vw si mana neamtului in ce priveste vw sau cel putin de golful meu (1.9, 150 cp, 4motion)...in concluzie si prin urmare as avea nevoie de chestiile de plastic kre fac legatura intre macara si geamul propriu zis(stanga fata)....si stergatorul din spate cu tot cu suport dar fara mecanism...prezenta mea pe forumul aceasta e raspunsul durerii provocate seara noaptea trecuta cand am observat k cineva, miseleste l a rupt cu totul...cine e din bucuresti stie kre e problema cu locurile de parcare...si de multe ori multi si le adjudeca chiar si pe cele publice...nu vreau sa va mai retin dar k sa vedeti nebunie...imi dau seama acum...dimineatza....am fost si am notat toate numerele masinilor parcate in apropiere de locul "incidentului"...vreo 40 si ceva de masini...the revenge will be mine...va multumesc pt rabdare...si poate pt ajutor...

tristan 29-03-07 17:12

Quote:

Originally Posted by ranzi (Post 822909)
vreau pt un golf 1 un motor (al' mai mare :) ) si o cutie (in 5) si instalatie electrica ...si restu ?? !?!? pretz informativ ?

Un motor de 2000 8v+cutie de golf 2 undeva la 350 eur cu alternator, electromotor...

jo_pesci 29-03-07 18:38

Salutare, eu am probleme cu softtop-ul masinii mele un golf III cabrio, mai exact cu o portiune de deasupra lunetei care s-a desfacut pe cusatura (20 cm ). Softopul este din vinilin.Spuneti-mi va rog, service-uri unde il pot repara sau solutii de reparat, tapiterii auto imi cer sa dau jos intregul soft-top lucru destul de complicat, iar unul nou e scump, Multumesc ANTICIPAT!!!:?:

alexjaf 01-04-07 14:34

salutare.
am si eu o mica problema care necesita ajutor.
am un passat din 97.primul cocosat.cd l-am luat avea faruri cu angel eyes dar acum,pe partea stanga s-a dus.am inteles ca e pe leduri.care stie unde pot remedia defectiunea?
multumesc anticipat

BogdanGuitar 03-04-07 20:29

Capac interior portbagaj Polo 9N (2003)

Hello, as avea nevoie de capacul care izoleaza portbagajul de restul habitaclului pt un Polo 9N (2003), sau orice care s-ar putea potrivi...nou e prea scump (300RON).
Mersi.

albert krauss 04-04-07 08:20

sal all!io unul mi-am cam luat teapa,mi-am luat un golf III 1.9 diesel 94-95,la 4300 E,iar acum tb sa schimb cutia:( mi sa blocat in viteza a 5-a:(,acum tb sa iau cutie,sa vad unde gasesc ca astia de la dezmembrari cer de la 400-700E,poate sti careva unde pot gasi ?am o rugaminte care are un capac de la torpedo cu tot cu cracii aia care il sustin...

albert krauss 04-04-07 08:28

sal all!am si io o rugaminte la voi care ma poate ajuta sa gasesc o cutie de viteze pt un golf III motor 1.9 diesel,am cautat dar scorurile erau intre 400-700 :(,sa blocat in viteza a 5 a ,si care mai are ceva pt bord,un capac de la torpedou,la al meu i sa rupt cracii care il sustin...

moroshanu 04-04-07 17:20

VW

o idee foarte buna
si eu sunt un fan VW

stie cineva genti pentru un caravelle T5 2007
genti 18" noi sau secound hand?

o_kh3 22-04-07 10:18

ma intereseaza si pe mine ....

un electromotor de golf 1
tija de la cutia de viteze spre maneta schimbatorului

atat deocamdata... multumesc

golf2 exs 22-04-07 10:32

Quote:

Originally Posted by andrei_1402 (Post 562553)
Eu am un motor complet de golf 4 1.9 tdi 90 cp.
Nu il dau decat cu totul.

care ar fi pretul pentru motor ?

Syc@ 26-04-07 10:22

Caut debitmetru de 2000 16 V aprindere si fise de bujii o sa vin si coduri cat mai repede

fusion_fx 26-04-07 19:14

ajutati-ma si pe mine ! am un passat 1.8T si cand ma dau la el (imi da in nas) sau da rateu-ri.... de la ce poate sa fie ? unii imi zic ca este valva de presiune din capat de la rampa.... codu este 078133534C

multumesc anticipat !

Syc@ 27-04-07 09:43

incearca sai cureti turbina aceeasi problema am avuto si eu.;)

fusion_fx 27-04-07 19:24

cum ? scz de insistenta !

Syc@ 28-04-07 09:25

mergi la un service care a mai facut asaceva este ceva de lucru si daca nu se etanseaza cum trebuie nu e bine plus ca e ceva de lucru. Bafta. 0726/388.061

All times are GMT +2. The time now is 01:02.

- Copyright 2026 4Tuning