![]() |
Re: E46 - My New Beast Bmw ///M3 :P
oooo
astea da vesti!:lol::lol::workout::workout: buna alegerea jantelor o sa vina ca o manusa! |
Quote:
Voi fi prezent pana la legale pentru ca in noul club in care sunt Pole Position trebuie sa le rasplatesc increderea acordata si sansa prin castigarea de cupe si sa fie clubul acolo sus unde isi are locul... |
Quote:
Multumesc ... si eu nu mai am rabdare sa vina mai rpd , din ce am studiat chiar dau bine si sunt performante / usoare si e ce ii trebuie ... Totusi o fac masina de drag , nu masina de expo si trebuie ceva motorsport |
foarte tari planurile , este exact ce din punctul meu de vedere ii mai lipsea masinii . ma refer la jante si la vopsea in mod special . restul sunt goodies :)
|
Incepand de ieri de cand Razvan este membrul clubului PPR va avea tot sprijinul nostru in constructia masini si pe plan profesional.
Este o masina cu potential...care mai are inca foarte multe de aratat. Te pup! |
Super omule, sper sa nu intampini probleme si sa'ti atingi targetul de 500 550 cp ;)
|
ai terminat cu maisna???
facem poze??? |
Quote:
Neah acum am inceput, intr-o luna asa facem poze, dupa ce o fac cum trebuie macar sa aiba ce sa vada omu :D ... Mai asteapta si tu ca deh :-?? |
Hai sa te vad de data asta! Ai renuntat la HPF? Jantele da, o da... :twisted:
Angel eyes = ihhhh :twisted: DRL = da! :twisted: Bafta! |
Quote:
+soft +interne -admisie (nu merita banii ... mai ales daca pui compresor) -evacuare (nu te risca, sunt n cazuri la cei care au pus evacuare supersprint/eisenmann si au pierdut din putere ... :) ) Incearca sa usurezi masina cat mai mult, o sa vezi la a mea in primavara greutate de Somalia - cred ca o sa renunt si la AC. Vezi ca au raspuns americanii de la turnermotorsport. Bafta cu proiectul! |
Quote:
Ms mult somalezule... da , nu stiu ce sa zic cu evacuarea, mi-ar place altceva dar totusi nu e V ca sa zici ... Ce au raspuns aia de la turner ca sunt curios ? Bafta si tie si vezi sa nu se subtieze M-u de la atata slabit :)) |
Quote:
Vezi k o sa avem de munca ... :D |
Si o sa mearga asa?
https://www.youtube.com/watch?v=Ly1K7...eature=related |
Quote:
|
S-a inteles faptul ca se face compresor si din ce imi dau seama va alerga mai mult pe la legale sau uneori poate ilegale dar nu ar prinde-o bine cu un CSL packet?Sau e scump?Sau nu te pasioneaza?:oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning