Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - My New Beast Bmw ///M3 :P (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/202595-e46-my-new-beast-bmw-m3.html)

JusT_SaY_BoBo 17-01-11 19:53

Re: E46 - My New Beast Bmw ///M3 :P

oooo
astea da vesti!:lol::lol::workout::workout:
buna alegerea jantelor o sa vina ca o manusa!

Ricardinho 17-01-11 19:54

Quote:

Originally Posted by Grasu'XxL (Post 3995221)
Nimic de zis atunci.... bafta maximă, probleme nule şi prezeţă la competiţiile de drag de anul ăsta. Ai o maşină extraordinară. Keep it that way man:shock::D.

Multumesc frumos, doamne ajuta sa fie si bani si timp si rabdare sa le fac pe toate si sper ca asa sa fie !!
Voi fi prezent pana la legale pentru ca in noul club in care sunt Pole Position trebuie sa le rasplatesc increderea acordata si sansa prin castigarea de cupe si sa fie clubul acolo sus unde isi are locul...

Ricardinho 17-01-11 19:56

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3995229)
oooo
astea da vesti!:lol::lol::workout::workout:
buna alegerea jantelor o sa vina ca o manusa!

Multumesc ... si eu nu mai am rabdare sa vina mai rpd , din ce am studiat chiar dau bine si sunt performante / usoare si e ce ii trebuie ...
Totusi o fac masina de drag , nu masina de expo si trebuie ceva motorsport

leonard 17-01-11 19:59

foarte tari planurile , este exact ce din punctul meu de vedere ii mai lipsea masinii . ma refer la jante si la vopsea in mod special . restul sunt goodies :)

KENZO 17-01-11 20:11

Incepand de ieri de cand Razvan este membrul clubului PPR va avea tot sprijinul nostru in constructia masini si pe plan profesional.

Este o masina cu potential...care mai are inca foarte multe de aratat.

Te pup!

Radu. 17-01-11 21:56

Super omule, sper sa nu intampini probleme si sa'ti atingi targetul de 500 550 cp ;)

daffy duck™ 17-01-11 23:23

ai terminat cu maisna???

facem poze???

Ricardinho 17-01-11 23:41

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3996181)
ai terminat cu maisna???

facem poze???

Neah acum am inceput, intr-o luna asa facem poze, dupa ce o fac cum trebuie macar sa aiba ce sa vada omu :D ... Mai asteapta si tu ca deh :-??

P A K E 18-01-11 07:37

Hai sa te vad de data asta! Ai renuntat la HPF? Jantele da, o da... :twisted:
Angel eyes = ihhhh :twisted: DRL = da! :twisted:
Bafta!

squid 18-01-11 08:19

Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 3995197)
Pai compressoru + admisia csl + soft bun + evacuare eisenmann cap coada + niste mici secrete pe la interne undeva la 500-550 ... mai usoara si sa speram ca e bine :D cam asa asta e target-ul

+compresor
+soft
+interne

-admisie (nu merita banii ... mai ales daca pui compresor)
-evacuare (nu te risca, sunt n cazuri la cei care au pus evacuare supersprint/eisenmann si au pierdut din putere ... :) )

Incearca sa usurezi masina cat mai mult, o sa vezi la a mea in primavara greutate de Somalia - cred ca o sa renunt si la AC.
Vezi ca au raspuns americanii de la turnermotorsport.

Bafta cu proiectul!

Ricardinho 18-01-11 12:07

Quote:

Originally Posted by squid (Post 3996620)
+compresor
+soft
+interne

-admisie (nu merita banii ... mai ales daca pui compresor)
-evacuare (nu te risca, sunt n cazuri la cei care au pus evacuare supersprint/eisenmann si au pierdut din putere ... :) )

Incearca sa usurezi masina cat mai mult, o sa vezi la a mea in primavara greutate de Somalia - cred ca o sa renunt si la AC.
Vezi ca au raspuns americanii de la turnermotorsport.

Bafta cu proiectul!

Ms mult somalezule... da , nu stiu ce sa zic cu evacuarea, mi-ar place altceva dar totusi nu e V ca sa zici ... Ce au raspuns aia de la turner ca sunt curios ? Bafta si tie si vezi sa nu se subtieze M-u de la atata slabit :))

Ricardinho 18-01-11 12:10

Quote:

Originally Posted by P A K E (Post 3996558)
Hai sa te vad de data asta! Ai renuntat la HPF? Jantele da, o da... :twisted:
Angel eyes = ihhhh :twisted: DRL = da! :twisted:
Bafta!

Da , acum e un nou inceput pt M , mi-au trecut gandurile rele cu el , l-am luat usor usor il pregatesc de Upgrade. Am renuntat la HPF din cauza costurilor enorme ale kit-ului turbo cat si a livrarii .. pai sa dai 20.000 $ nu cred k sunt de colo, mai cumpar un M totusi ... asa un compresor e undeva la 6-7000 E deci e mai rezonabil si oricum e treaba buna si cu el...
Vezi k o sa avem de munca ... :D

RacerJunior 18-01-11 19:45

Si o sa mearga asa?
https://www.youtube.com/watch?v=Ly1K7...eature=related

Ricardinho 19-01-11 12:12

Quote:

Originally Posted by RacerJunior (Post 3998730)

:evil: Eu sper sa mearga mult mai bine de atat !

Wilgax 19-01-11 14:37

S-a inteles faptul ca se face compresor si din ce imi dau seama va alerga mai mult pe la legale sau uneori poate ilegale dar nu ar prinde-o bine cu un CSL packet?Sau e scump?Sau nu te pasioneaza?:oops:

All times are GMT +2. The time now is 18:56.

- Copyright 2026 4Tuning