![]() |
Re: vw bus T2 in lucru...dupa terminarea fordului taunus 73
ti-am vazut T2-ul la tv, la parada de la Sibiu... e cool , se remarca !
|
Intre atatea broscute, sigur vezi BUS-ul :-P Frumos arata si la tv 8)
|
sexos bus-ul :P
|
Va multumesc mult, a fost foarte frumos la Sibiu, iar Busulica s-a descurcat super!
|
Quote:
Tot respectu domn proprietar ,salutari si numai urari de bine de la proprietar de Oltence.:drunk::wave: |
2 Attachment(s)
Foarte frumos T'ul. Felicitari! :D
Piata Mica, Sibiu |
1 Attachment(s)
Busul meu asteapta rabdator sa isi primeasca inapoi motorul, motor ce a mai primit cate ceva, adica o noua axa cu came, de data asta 290 grade, un nou set motor, forjat si un pic mai mare, si niste supape de admisie si evacuare ceva mai mari...admisie 44, evacuare 38!
|
Am avut ocazia sa vad busul si sa vorbesc cu proprietarul acestui frumos bus.
Numai cuvinte de lauda din partea mea. Unde ai gasit sa cumperi parasolar dinacela reglabil? Cat a costat si mai poti face rost la lungime mai mica. Salutari si numai bine..Alex.:-) |
si eu as vrea un parasolar din ala pt mk2-ul meu. ne poti spune de unde l-ai luat? :D
|
10 Attachment(s)
Va salut, vin cu cateva detalii despre motorul care va echipa busul in sezonul viitor, modificari la nivelul supapelor, axei cu came, tachetilor, evacuarii si a setului motor. Sper ca maine sa ii dau si o cheie. :D
|
Cat despre parasolar, imi pare rau, dar este adus din Germania, iar cei de acolo sunt specializati doar pe broaste si busuri, nu au mai multe dimensiuni, iar prinderea este exact pe tip de masina.
|
salut la ce capacitate a ajuns motoru? sper sa nu gresesc sunt si kituri de peste 2000cc si de peste 150 cp pentru asfel de motore, spor la treaba se vede ca esti pasionat
|
cat ai dat pe bus ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning