![]() |
Re: Bmw E30 - 1990 ~ Death Bringer
Quote:
multumim si poate cand se rezolva problemele ..dai si tu o fuga cu noi pe acolo sau o fuga pe altundeva ( versus alta masina :):) ) |
Normal!Sa speram ca poate sapt.viitoare!
|
pentru seara trecuta se anuntasera multi mancatori de gratar:):)... dar ce sa faci ..puiul/micul n-a fost bun.. au venit astia de la " oficiu` pentru protectia consumatorului ":):) imediat .... si nu stiu ce doreau sa discute cu noi,cu baietii...doreau neaparat sa discute ceva si cred ca d-aia ne-au alergat vreo 10 km :) :):)
|
1 Attachment(s)
o poza pentru "Vecinu`" ..nu de una sau de alta, dar e printre primii care m-a vazut la volan cu masinutza mea..care din pacate maine vine platforma sa o duca la service :( ..ca doar e in garantzie :d
mi-a dat Vecinu` un sfat ..sa port semnul " ! " in geam :)) ... ca el are " ? " |
Merci pt poza!Cat despre semne fiecare pune ce poate!Am avut si eu candva "!" !Acum cu trecerea anilor am ajuns la "?"!Da nu imi pare rau!Cat despre al tau car sper sa isi revina cat mai curand!
|
Salut tuturor!Am fost ieri cu ursulache la RAR!Hai ca sa nu o lungesc am nevoie de un motor M40 1.6 99Cp pt 2 zile!Cine poate sa ma ajute sa dea un semn!Sau cine are vreo modalitate sa fac identificare fara masina!Astept un raspuns!Merci si bafta tuturor!
|
te-am prins :) :) :):) ce faceai cu masinutza ta splendida pe calea grivitzei era parcata de ceva timp acolo.......15dec ora 10 dim:lol: :lol: :lol: park sunt de la politzie
|
Am fost cu ea la Rar pe Grivita!Nu am trecut!Si cum nu e inmatriculata nu vreau sa risc aiurea!S-ar putea sa o mai vezi pana saptamana viitoare cand sper in sfarsit sa o inscriu!
|
Am vazut-o si eu azi tot pe acolo...arata destul de tare...mi-a atras atentia :)
|
2 Attachment(s)
te-am prins din nou:lol: :lol: :lol: ...............poze spion cu masinutza la rar(doamne ce interior belea ai)
|
asta doare... :evil:
|
Mda.........!La interior mai am putin de lucru!Merci pt poze!
Si doare al dracu:lol: ! |
parca mai bine ii statea in fata blocului, spalata si curata :)
|
Quote:
|
ma tu nu ai mess sau nr meu ia sa ma suni dracu sa rezovam treaba asta sau sa intri pe mess dai un buzz ca sunt mai tot timpul off sau nu-s la comp dar e deschis in permanenta
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning