![]() |
Re: Peugeot 407
asteptam poze mai de calitate facute ziua sa vedem detaliile mai bine ..;)
|
cristi,am vazut azi masina live!!!!:shock: :shock: BESTIALA!!!!!!!!!
super misto a iesit! felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Pune-ti poze noi ( nu conteaza daca au efectul SFW :) :) ) . eu nu am cum sa o vad live :( . Din ce am vazut pana acuma e superba ;)
|
Merci Marius..O sa pun si poze cat de curand..
|
9 Attachment(s)
Quote:
Scuze pentru intarziere ... dar acum am ajuns in iasi ca sa ii fac cateva poze ... si chiar am avut noroc. Cand am ajuns in fata blocului ... iesea cristi ca pleca la Bacau ... inca 5 minute ... si gata ... :???: |
4 Attachment(s)
Pun acum cateva poze pentru cei care vor sa le editeze ... poate sa ii faca lui cristi cadou un wallpaper (aviz santos :D )
Pozele sunt in special pt asta ... asa ca sa nu ma injurati ca au 3 mega ... si sunt 3072x2304 .... |
Ohooo ... super super marpha peugeotu .... grila cromata ii mai tre si e complet :)
Ce se mai anunta cu el ?? Ce surprize ne asteapta ? Banuiesc ca va fi prezent de 4Tuning Day ;)) la fel si u SFWule cu Audiu |
Quote:
ca vad ca loc e.. :) 4 insi .. numa` bine .. :) anyway , vin acum cu poza / pozele |
1 Attachment(s)
Quote:
Pai ... pentru ca cristi nu este un om normal ... luni masina va intra din nou in service ... si va fi vopsita integral .... culoarea ... cea visinie de pe M6 Vedem, daca ne facem echipa din Bacau am vrea sa venim (pana atunci sper sa am si eu timp sa-mi vopsesc spoilerul fata si grila (puncte de la pietre) si aripa stanga (diferenta de culoare). |
Quote:
Stiu ce treaba ;) ... si sa vedem mai intai ce face zozu pe aici ... ca in ultimul timp cam doarme :shock: Oricum ... am auzit ca e posibil sa aveti parte din partea Bacaului de ceva deosebit ... |
Quote:
p.s: am terminat prima poza, le pun in max. juma de ora pe toate care le fac, la pachet :P si va rog eu , in weekend, jap jap si voi o fuga cand / unde apucati prin locatii din astea mai nebune, unghiurile daca e vi le zic eu :) numai sa aiba un oarecare fundal .. :D asta ca sa nu venim pana la bc :P felicitari ptr masinutze, superba amandoua |
Quote:
|
acum se vede mult mai bine ce s-a schimbat la ea ! super super finutz lucrata cu f mult gust..cu jentile arata mortal ! ...si da lipsesc pozele artistice ;) acum asteptam culoarea
|
Quote:
Si e greu sa faci poze artistice in timp ce tii pe umar o geanta (nu am mintit cand am spus ca ne-am intalnit exact cand eu am ajuns si el pleca :D ) Si mai e nevoie si de peisaj .... :rolleyes2 O sa incerc dupa ... si chiar as vrea sa fac o sedinta cu mai multe masini frumoase din Bacau. :D |
La vara.. ne primiti ? :D gasim un hotelica prin bacau :) si minim 2 zile o ardem nebuneste cu poze nebune :)
in fine , 5 :/ poze.. mai mult n-am putut :) si astea-s vai ... anyway , poate-i place vreuna, daca-i place, sa-mi ceara la rezolutii din alea nebune ,ptr desktop , s-au lucrat la rezolutiile initiale , 4000+ :D njoy |
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning