Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/198-e30-txa-m5-s38b36-nitro-direct-port.html)

MariusTXA 14-08-06 16:28

Re: TXA

aceasta masina nu o voi vinde niciodata indiferent de pret,unele din ele ti le pot da eu cele care au pana in 100 mb,celelalte le gasesti la arhiva pe 4 tuning.........

GolfuletzS 14-08-06 16:32

dupa cum zice si semantura one car one racer one legend :D asa`i marius :D

bafta cu masina ..... :D si cu motarea celorlate piese....

si in curand.. vor aparea niste poze fff frumoase :D

MariusTXA 14-08-06 19:35

merci frumos,cat de curand..............

VaLdo 14-08-06 19:45

Ma GSI mai bine taci tu cu ptisatu ala de Opel daca bmw`u nu`i indemanatic nu stiu ce masina e ...DA IN NICI UN caz OPEL`u Masina facuta pe vapor...

Rebel_Boy 14-08-06 20:04

VaLdo frate tu cu cine te certi? ... io citesc numai discutii despre TXA iar acesta e un BMW nu Opel dala facut pe vapor cum zici tu ...
P.S - T X A bravo frate si spor la munca
iar P.S pt VaLdo si scuze pt offtopic: vz ca Opelul ala GSI iti cam rupe muia la curse cu tot cu rechinul tau ... asa ca NO COMENT pana nu mai cresti .. !!!
BAFTA TXA !!!

Ja_Rule 14-08-06 20:10

eu nu inteleg de ce va certati? defapt aici se vb de BMW`u lu` Marius... voi chiar nu va datzi seama ca baiatu` asta a renascut o legenda? Bravo mariuse... sa n`o vinzi niciodata!!!! ar fi pacat de munca depusa

P.S.: hmmm nush de ce`mi stergeti comentariile la adresa lu` doar4u17 :( n`am nimik cu baiatu` asta .,... dar are un talent sa se bage unde nu`i fierbe oala ...

Rebel_Boy 14-08-06 22:48

Ja Rule stai linistit k nu se cearta nimeni ... asa vb noi mai tare :D .. scuze pt offtopic
P.S : T X A io mi-am luat masina de la un vecin de-al tau ... asa ca suntem "vecini" ... glumesc BAFTA

MariusTXA 15-08-06 00:35

va multumesc pt felicitari si va rog insistent sa nu mai discuta-ti aici decat despre masina mea.....

Rebel_Boy 15-08-06 11:01

Scuzane Marius pt tulburarea topicului ... si hai termina monstrul ala mai repede sa-mi fac si io o poza cu tine la start :D ... cine nu cunoaste zica ca ne-am dat :D :D ... si mai baga si tu poze ceva daca se poate :) ... SUCCES

dany_let 15-08-06 11:08

txa-ule....cand o punem cu wrc-u???????????? ca vine si dgh-u tare din spate tot cu motor de m5....o sa fie 3!

Dumy 15-08-06 14:30

Nu m-am putut abtine dupa ce am citit toate paginile sa nu te felicit pt munca si bani investitzi in aceasta masina care a scris si va scrie o legenda si de aici inainte.

Tineo tot asa frate si bafta in continuare cat despre adversari cred ca itzi gasesti mai greu .Bafta si numai bine :!:

MariusTXA 16-08-06 02:53

multumesc dumy,si tu dany ai putina rabdare acum trebuie sa-si schimbe si omul grupul adica wrc si eu sa mai bibilesc si eu ceva ca pana vine dgh mai e ceva timp.

Mihaitza_tdi 16-08-06 09:35

Super fain....felicitari!!!;);)

FuckMasterFlex 16-08-06 11:15

Mariuse nush ce sa iti mai zic..! Felicitari nu sunt cuvinte de lauda pt tine si masina ta ... Bv felicitari

MariusTXA 17-08-06 09:10

multumesc mult!!!!!!!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 23:46.

- Copyright 2026 4Tuning