Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeile la volan (https://forum.4tuning.ro/28-femei/19714-femeile-volan.html)

d3vilish_lips 01-11-06 19:26

Re: Femeile la volan

uau! :lol:(ma refer la faza cu cele 8 luni nu partea cu accidentul )....iarta`mi sarcasmul dar e clar k nu intelegi la ce ma refer

DolusD 01-11-06 19:30

Am intzeles dar na...... da tu ce stii la 19 anisori pe care-i ai ????? daca aveai 30 te intzelegeam ca te agatzi de varsta mea dar la 19 ani deja ............. mai bine termin discutzia acilea ! respect !

aleks 03-11-06 12:35

dolus tata, lasa-l dreq de respect k m-ai innebunit :):)
cat despre femeile la volan... draga si scumpa mea prietena a reusit in 20 de minute/10 km o performantza pe care eu n-am reusit-o in ultimii 50.000 de km pe anul asta : sa-mi loveasca masina, de un kangoo cu carlig in spate, condus de un zmeu cu volanul in mana de 2 saptamani...
si nu m-am suparat pe ea, pt k, desi vina ei pe litera legii ( ca l-a lovit pe ala in spate) eu am fost in dreapta si am vazut cum sta treaba... ea nu are experienta, doar scoala de soferi, ala a mers haotic, si a franat pe drum drept fara nimic in fatza ( l-o fi palit vreo k__re ceva :) ) deci nu trebuie judecata situatia doar dupa rezultatul unei actiuni, ci trebuie privit global, unii prind mai repede unii mai greu, unii au mai multa experienta, altii mai putina, asa ca sa nu judecam pripit si sa generalizam

DolusD 03-11-06 18:47

Nu am generalizat , am ex cum o fost treaba !

d3vilish_lips 04-11-06 09:34

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 607445)
Am intzeles dar na...... da tu ce stii la 19 anisori pe care-i ai ????? daca aveai 30 te intzelegeam ca te agatzi de varsta mea dar la 19 ani deja ............. mai bine termin discutzia acilea ! respect !

...pot mult mai multe de cat crezi tu si stiu mult mai multe dekat sti tu .....asa k terminam discutia

Bmw_Rulllzzz 04-11-06 10:46

cel mai frumos lucru.......o femeie la volan :-)

DolusD 04-11-06 10:47

cel mai frumos lucru intradevar , dar si cel mai periculos in acelasi timp !

Bmw_Rulllzzz 04-11-06 10:53

nu-i adevarat. am vazut vreo 2 femei la volan care mi-ar fi putut da lectii de conducere :D:D:D Femeile in trafic sunt mult mai preaute decat barbatii ;)

DolusD 04-11-06 10:55

nu toate ! aseara mai avea una si se urca pe mine in intersectie si tot ea facea crize ca nu-i dau yo prioritate cand defapt aveam yo dar na ce sa-i faci ca doar e femeie ???

Mustang 09-11-06 12:31

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 610237)
nu toate ! aseara mai avea una si se urca pe mine in intersectie si tot ea facea crize ca nu-i dau yo prioritate cand defapt aveam yo dar na ce sa-i faci ca doar e femeie ???

stai sa vezi ce or sa ti se urce acu' in cap femeile de pe forum >:)

Trixi 09-11-06 13:27

neeee,n-are rost...:D

Claudia 09-11-06 14:41

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 610237)

Hai,fii sincer! era blonda??:D:lol:

dmn 09-11-06 16:14

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 616061)
Hai,fii sincer! era blonda??:D:lol:

...nu! era la volan!!! :D:D:D
eu asa am inteles...

DolusD 09-11-06 17:18

DA , era la volan si nu era blonda ,era FEMEIE LA VOLAN :D :D :D :evil: :evil:

Claudia 09-11-06 17:25

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 616283)
DA , era la volan si nu era blonda ,era FEMEIE LA VOLAN :D :D :D :evil: :evil:

Nu mi-a placut expresia ta.... :-P :lol: :evil:

All times are GMT +2. The time now is 20:56.

- Copyright 2026 4Tuning