![]() |
Re: Femeile la volan
uau! :lol:(ma refer la faza cu cele 8 luni nu partea cu accidentul )....iarta`mi sarcasmul dar e clar k nu intelegi la ce ma refer
|
Am intzeles dar na...... da tu ce stii la 19 anisori pe care-i ai ????? daca aveai 30 te intzelegeam ca te agatzi de varsta mea dar la 19 ani deja ............. mai bine termin discutzia acilea ! respect !
|
dolus tata, lasa-l dreq de respect k m-ai innebunit :):)
cat despre femeile la volan... draga si scumpa mea prietena a reusit in 20 de minute/10 km o performantza pe care eu n-am reusit-o in ultimii 50.000 de km pe anul asta : sa-mi loveasca masina, de un kangoo cu carlig in spate, condus de un zmeu cu volanul in mana de 2 saptamani... si nu m-am suparat pe ea, pt k, desi vina ei pe litera legii ( ca l-a lovit pe ala in spate) eu am fost in dreapta si am vazut cum sta treaba... ea nu are experienta, doar scoala de soferi, ala a mers haotic, si a franat pe drum drept fara nimic in fatza ( l-o fi palit vreo k__re ceva :) ) deci nu trebuie judecata situatia doar dupa rezultatul unei actiuni, ci trebuie privit global, unii prind mai repede unii mai greu, unii au mai multa experienta, altii mai putina, asa ca sa nu judecam pripit si sa generalizam |
Nu am generalizat , am ex cum o fost treaba !
|
Quote:
|
cel mai frumos lucru.......o femeie la volan :-)
|
cel mai frumos lucru intradevar , dar si cel mai periculos in acelasi timp !
|
nu-i adevarat. am vazut vreo 2 femei la volan care mi-ar fi putut da lectii de conducere :D:D:D Femeile in trafic sunt mult mai preaute decat barbatii ;)
|
nu toate ! aseara mai avea una si se urca pe mine in intersectie si tot ea facea crize ca nu-i dau yo prioritate cand defapt aveam yo dar na ce sa-i faci ca doar e femeie ???
|
Quote:
|
neeee,n-are rost...:D
|
Quote:
|
Quote: