![]() |
Astazi intentionez sa instalez si eu msg-ul ala. Problema este ca nu sunt tot timpul la servici dar sunt zile cand stau tot timpul pe net. Nikul meu va fi soricelul21 . Deci ne auzim pe acolo... see u.
|
Nu inteleg rostul mesajului tau. Explica-mi si mie ! :)
|
Poate vrea sa intre si el in club :) ... :wink:
|
Quote:
|
El este deja in club, este Horia (DOOM pe net) cel cu Solenza albastra de la intalnire. Ma chiar asa nu sti membri din club? :lol: Lasa ca ii inveti tu. :wink:
|
Pai nu mi-am dat seama. :oops: Daca nu are avatarul nostru si la usergroup nu este AfterDark Racing. Sa-l treceti la membrii. 8)
|
Problema e ca el nu prea sta pe net, ca si altii, asa ca trebuie sa-l prindem si sa vorbim. Oricum nu conteaza sa fie aici ci langa noi acolo pe strada.
|
loool exact ce a spus luca... nu prea am timp sa stau pe net toata ziua deoarece lucrez dar din cate am inteles voi vb mai mult pe yahoo msg pe care eu nu l-am instalat inca. Deci maine ( sambata ) il voi pune si eu msg-ul iar nikul meu va fi soricelul21. Daca vreti sa imi spuneti vreodata... nu stiu... ceva important puteti sa-mi spuneti pe y msg... asta era ideea. Multam pentru atentie :)
---- bineeee... acum citind si eu ce am scris acolo... ma crucesc... nici eu nu inteleg nimik... dar era dimineatza cand am postat replay-ul ala si nu-mi functiona mintea prea bine. Deci Vlad... imi cer scuze :roll: |
Daca deja nu va mai cunoasteti , asta e bine. Va imultiti!!!!!! Bravo baieti.
|
Multumim Florica, mai de mult ai spus ca vrei sa vorbesti cu noi toti, in legatura cu ceva ce ti s-a parut dupa cursa de la prisma sau asa ceva, ai rezolvat problema? Daca nu noi aici suntem, ne spui si ne intalnim.
Respect. |
O intrebare ...
Topicul se numeste AfterDark Racing (Oficial - soon), dar despre actele necesare, despre demersurile facute pentru a intra in legalitate, nu se mai vorbeste nimic de mult timp. In general, sunt discutii... mai mult sau mai putin legate de club, dar despre acte, nimic. Luca: ati mai facut ceva? :roll: |
Da, dupa multe treburi si belele, am ajuns prin ajutorul lui Razvan din club la frumoasa suma de 10 mil. Acum noi nu suntem ca altii toti instariti si nici multi asa ca este o problema, nu avem de unde sa scoatem banii deocamdata, deci asteptam si cautam membri si cand vom ajunge mai mari vom face cheta si vom plati factura. Daca nu o sa mearga si nu o sa gasim membri noi, dispusi sa dea bani pt. ajutarea clubului, eu si ceilalti membri fondatori vom baga toti banii, va dati seama ca nu ne convine dar suntem hotarati si vom face ceva cu acest club mai ales ca am pus mult suflet in el si multe prietenii rupte dar si altele castigate.
Vom ajunge acolo. Respect NSL am aflat si noi cat de greu e deja de cateva luni asa ca voi ati avut curaj sa va bagati in asa ceva mai ales ca nimeni nu mai facuse asta inaintea voastra. Bafta. |
Sper sa nu mi-o iei in nume de rau. N-am spus-o cu un ton rautacios, dar din moment ce topicul se numeste cum se numeste, vroiam doar sa stiu daca s-au mai facut ceva progrese.
Bafta in continuare! Luca - Mersi, nu am luat-o in nume de rau. |
-Este un drum lung. La acest drum nu am fost singur. Cel putin in ultimilre 2 luni de zile au fost implicati, notari , avocati , director de imagine , judecatori si multe alte persoane.
-In formula din 2005 ve-ti vedea ce inseamna un club adevarat sau mai bine spus doua cluburi adevarate. -Va respekt pentru eforturile voastre financiare si va doresc multa bafta. Stiu este greu dar dupa un drum ca asta deabia acum incepem sa vedem rezultate. Daca credeti ca va putem impartasi din experienta noastra nu ezitati sa ne contactati. |
Diseara ora 23 in fata la Academia Militara.
Intalnire cu membri noi, obligatorie prezenta membrilor fondatori. Shadow, Radu85 sa fiti acolo. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning