![]() |
Re: E30 - M3 x2
1500 Ron bucata. am un service de camioane si am diferiti furnizori de piese. pot aduce orice piese originala pentru bmw daca e cineva interesat.
|
10 Attachment(s)
Poze spion...
|
S-a reinceput lucrul la masina, se vor indeparta urmele de "tinichigerie", masca fata noua, se va pozitiona motorul, facuti suporti si prinderi suplimentare pt accesorii, dat motorul jos si vopsita.
Poze pe parcurs. Stay tuned ! |
Suna frumos. Esti si tu Gabi implicat la treaba acolo ?
|
Eu ma ocup de ea. Ma indruma un prieten, inginer.
|
Quote:
|
cel rosu e pur si simplu criminal.Nu am vazut urs sa imi placa mai mult :)
|
Quote:
Deci de astea faceti voi acolo... Hmmm... Foarte tare! Bafta multa in continuare! |
21 Attachment(s)
usor ......
|
Mda, spor la treaba domnu "inginer" si domnu "perfectionist"... va doresc succesuri :) si pofta de munca... ( iar domne, iar?? :-P ). Andu se pare ca ai facut cam cea mai buna alegere la momentul de fata de pe piata ;), ma refer la domnii :-)
|
2 Attachment(s)
Gabi, au mai venit niste piese din state, sa vii sa le iei daca ai nevoie de ele :D
|
Foarte bine cand la o masina lucreaza o persoana care se pricepe. Dar si mai bine este daca o face cu pasiune. Spor la treaba.
Si o intrebare: de ce au fost inaltate semiaripile interioare in regiunea unde vine calandrul/fagurele fata? ce se urmareste prin aceasta inaltare? (din foto eu asa am vazut!) Din partea mea numai respect, tuturor celor care il merita. |
1 Attachment(s)
foarte tare proiectu
|
10 Attachment(s)
Multumim pentru aprecieri. Chiar daca e weekend si nu s-a lucrat la masina au mai venit ceva piese. Poze cu ele si cu jambele fata reconditionate. Maine se vor asambla jambele fata si lucra la caroserie/tinichigerie.
PS: contraripile nu sunt inaltate, poate asa pare? .... este depunctat trager-ul. Remember : Stay tuned ! |
9 Attachment(s)
Micile progree de azi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning