![]() |
Re: vand pocket bike
Unde Sunt Facute? Germania sau China? Dami Raspuns Pe Private
|
up faddidraghici ai pm
|
uppppppppppp.... am din fiecare pe stoc
|
up mini quad/atv mai am doar negru cu alb 300euro
pocket bike speed rosu/gri,rosu/negru,galben/negru 220euro pocket bike cross racit cu lichid negru/verde,negru/rosu,negru/mov 300euro |
salut am o intrebare mai ai poket-uri ? daca arata ca alea din imag .. astept sa-mi ai add pe mess .. vreau si eu unul
|
am luat prin februarie-martie unu de la tine.. ai niste abtipilde in plus sau ceva ? si ghidonu ala sa mor de nu e facut din cel mai naspa metal. nu se strange deloc, se deregleaza in mers :-|
|
Quote:
in primu rand nu imi aduc aminte sa fi cumparat tu de la mine...cred ca ai incurcat persoana...stickere nu am decat pentru pocket care le vand |
Nu, nu am incurcat persoanele :)
e unu albastru cu flacari albe, si l`a ridicat cineva cu un bmw albastru. think about it |
aha...gata mi am adus aminte...ce sa zic de ghidon eu nu am nici o vina...ai putea sa pui si tu o saiba inainte de piulita si nu o sa mai faca asa
|
salut... as dori si eu sa vb cu tine despre o comanda de vreo 4-5 pocket bike`uri dar in cta nush sigur dak pot sa ajung prin bucuresti sa le iau dar o sa incerc ... intre timp intra si tu mai des pe mess si incearca sa rezolvi ceva cu cosmoteu` :D hai k ne mai gasim
|
salut...cosmote nu mai am pe mess sunt destul de mult timp in perioada asta(deh am stricat motoru:P) 4-5 pai cel mai rentabil e sa vi tu in bucuresti daca ai masina decat sa ti le trimit cu(,) curier...pentru ca la 4-5 bucati ajunge undeva pe la 4-5 mil benzina/motorina mai mult de 1.5-2 mil pana in buc si retur nu ajunge...cel mai bine vb pe mess
id ALEXUTZZZ_OK |
Salut
Vreau si eu o jucarie... Poti sa-mi trimiti pe mail poze cu ce ai acum? Nu sunt din Bucuresti dar pot veni in weekend sa o iau. Fabricate DE sau CN? Poti sa dai raspuns aici sau pe PM. Multam fain |
vreau sa stiu dak primesc un discount :>:> pt ca mai stiu un magazin prin bucuresti unde se vand dastea ori...de transport nui problema k am duba d l munk si pot sa fak rost si d papuk...dar ma int pretzu mai mult
|
sp1r1dusu am discutat ai parte si de o reducere la cele 5 bucati acum te astept in buc sa le ridici
UP mai am doar 2 mini quad/atv 2 pocket bike cross cu racire pe aapa si suspensie fata+spate pocket bike nu stiu cate mai am dar am culorile..:rosu cu negru ,negru cu galben, gri cu rosu |
doar 1 mini quad/atv negru cu alb nou
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning