Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Talcioc (https://forum.4tuning.ro/79-talcioc.html)
-   -   vand pocket bike (https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/19473-vand-pocket-bike.html)

fadidraghici 04-07-07 15:56

Re: vand pocket bike

Unde Sunt Facute? Germania sau China? Dami Raspuns Pe Private

Alexutzzz 06-07-07 05:15

up faddidraghici ai pm

Alexutzzz 14-07-07 02:59

uppppppppppp.... am din fiecare pe stoc

Alexutzzz 14-07-07 17:46

up mini quad/atv mai am doar negru cu alb 300euro
pocket bike speed rosu/gri,rosu/negru,galben/negru 220euro
pocket bike cross racit cu lichid negru/verde,negru/rosu,negru/mov 300euro

RocKas 16-07-07 17:51

salut am o intrebare mai ai poket-uri ? daca arata ca alea din imag .. astept sa-mi ai add pe mess .. vreau si eu unul

EdyCt 16-07-07 19:54

am luat prin februarie-martie unu de la tine.. ai niste abtipilde in plus sau ceva ? si ghidonu ala sa mor de nu e facut din cel mai naspa metal. nu se strange deloc, se deregleaza in mers :-|

Alexutzzz 17-07-07 04:16

Quote:

Originally Posted by EdyCt (Post 1000785)
am luat prin februarie-martie unu de la tine.. ai niste abtipilde in plus sau ceva ? si ghidonu ala sa mor de nu e facut din cel mai naspa metal. nu se strange deloc, se deregleaza in mers :-|

te ai gandit sa pui si tu o saiba?:)
in primu rand nu imi aduc aminte sa fi cumparat tu de la mine...cred ca ai incurcat persoana...stickere nu am decat pentru pocket care le vand

EdyCt 17-07-07 21:05

Nu, nu am incurcat persoanele :)
e unu albastru cu flacari albe, si l`a ridicat cineva cu un bmw albastru. think about it

Alexutzzz 18-07-07 14:00

aha...gata mi am adus aminte...ce sa zic de ghidon eu nu am nici o vina...ai putea sa pui si tu o saiba inainte de piulita si nu o sa mai faca asa

sp1r1dusu 18-07-07 19:11

salut... as dori si eu sa vb cu tine despre o comanda de vreo 4-5 pocket bike`uri dar in cta nush sigur dak pot sa ajung prin bucuresti sa le iau dar o sa incerc ... intre timp intra si tu mai des pe mess si incearca sa rezolvi ceva cu cosmoteu` :D hai k ne mai gasim

Alexutzzz 18-07-07 22:18

salut...cosmote nu mai am pe mess sunt destul de mult timp in perioada asta(deh am stricat motoru:P) 4-5 pai cel mai rentabil e sa vi tu in bucuresti daca ai masina decat sa ti le trimit cu(,) curier...pentru ca la 4-5 bucati ajunge undeva pe la 4-5 mil benzina/motorina mai mult de 1.5-2 mil pana in buc si retur nu ajunge...cel mai bine vb pe mess
id ALEXUTZZZ_OK

mosbaubau 18-07-07 22:27

Salut
Vreau si eu o jucarie...
Poti sa-mi trimiti pe mail poze cu ce ai acum? Nu sunt din Bucuresti dar pot veni in weekend sa o iau.
Fabricate DE sau CN?
Poti sa dai raspuns aici sau pe PM.

Multam fain

sp1r1dusu 19-07-07 00:44

vreau sa stiu dak primesc un discount :>:> pt ca mai stiu un magazin prin bucuresti unde se vand dastea ori...de transport nui problema k am duba d l munk si pot sa fak rost si d papuk...dar ma int pretzu mai mult

Alexutzzz 21-07-07 20:56

sp1r1dusu am discutat ai parte si de o reducere la cele 5 bucati acum te astept in buc sa le ridici
UP mai am doar 2 mini quad/atv
2 pocket bike cross cu racire pe aapa si suspensie fata+spate
pocket bike nu stiu cate mai am dar am culorile..:rosu cu negru ,negru cu galben, gri cu rosu

Alexutzzz 22-07-07 16:28

doar 1 mini quad/atv negru cu alb nou

All times are GMT +2. The time now is 00:30.

- Copyright 2026 4Tuning