![]() |
Re: Machete in lucru - FED express
poate termini si tu porcul in vacanta asta bre!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cum faci sa iti arate asa poxilina la final?
|
Se smirgheluieste si iasa mai fin.Si ce ai incercuit tu e chit auto.E mai usor de finisat decat poxilina.
Fed sa nu te superi ca am raspunsi in locul tau,da nu erai online si am zis sa nu las sa astepte:lol:. |
Quote:
mersi de interventie. si apropo, mai e de lucru' acolo, nu e asa fin, se poate mai bine.cat de curand ma apuc iar de ea.chiar maine cred.oricum mai e putin de smirgheluit cu apa si va fi gata de vopsit.sa stiu o treaba. |
2 Attachment(s)
Grilele de la 8 sunt gata...CHECK THEM:arrow::rockon::arrow:
NEXT-> poze cu o asamblare preliminara a ramatorului(porc):lol: |
mult mai bine acum!
sigla bmw nu mai estem? |
10 Attachment(s)
Quote:
Si daca tot suntem pe aici... Niste poze cu Porsche-le asamblat.Am mutat piesele de pe cel galben ca sa vad o imagine de ansamblu.Asa arata momentan: Ce mai urmeaza: -caroseria pregatita de vopsit -bara fata eliminata deoarece voi o modifica pe cea de la modelul galben.va avea acelasi look clean fara semnale probabil.inca nu m-am hotarat. -plasticul cromat din spatele stopurilor va fi vopsit negru -jantele vor fi revopsite, argintiu. -o sa umblu putin la suspensie(pe final) si cam atat cred...daca va mai fi ceva, o sa va spun la final. Asa arata momentan macheta, asamblata preliminar: |
8 Attachment(s)
Am vopsit acea piesa cromata din spatele stopurilor in negru pentru a da un aspect de "smoked".De asemenea a fost finisata si vopsita si grila de pe capota.
Am pus cateva poze.Acesta este stadiul actual al machetei. p.s:urmeaza sa pregatesc sacrific o bara fata originala ca sa-i tai locasul lampilor de ceata si e posibil sa ramana si fara semnalizatoare.posibil doar.ma mai gandesc.de asemenea mai trebuie pregatita caroseria pentru vopsit si mici parti vor trebui finisate/vopsite.de exemplu jantele, interiorul farurlior, ceva pe la interior :blahblah: culoarea finala se poate observa la "acoperis". |
ai mai miscat ceva la el, bravo!
abia astept sa vad finalul |
2 Attachment(s)
Finalul ? hmm...:confused: finalul sper sa fie vara asta.Ar fi si pacat sa nu-l termin acum in vara cand am toate piesele si e aproape gata.Momentan este in proportie de 85% terminat.
Astazi m-am apucat de bara fata luata de pe cel galben si i-am taiat suportii pentru proiectoarele de ceata, pentru a se incadra in noul look de "clean" al Porsche-ului. Bara fata este ultima piesa care mai trebuie sa fie terminata.mai am de pilit putin acolo, poate de dat putin chit, iar apoi sa dau un strat de grund pe toata aripa si sa o pregatesc de vpsit odata cu intreaga caroserie. Am pus si cateva poze cu macheta si bara care va fi modificata. Dupa toate acestea, mai urmeaza sa mochetez interiorul (poate) sa reconditionez jantele, sa le dau un strat proaspat de argintiu, sa pun un tips la toba, sa lipesc stopurile din fata cu poxipol transparent (niturile s-au rupt), iar apoi asamblez totul in formula finala.Aaaa...am si uitat, la asamblarea finala cred ca voi umbla putin la suspensie sa incerc sa o mai cobor sa-i imprim o tinuta mai "lipita de asfalt". Intre timp, astept un micut colet pentru a putea continua treaba la E36 :D Pozele: |
lungaaaaaaaaaaaa
hai ca faci 2 ani pana termini porcul asta... baga material si termina ca sunt curios ce iese de pe manutele tale! |
14 Attachment(s)
Cu ocazia unei zile libere in cinstea sarbatorii am mai lucrat cate ceva.
Asa ca sa o luam in ordine cronologica. 1.Am finisat bara fata si am dat-o in grund.Zilele astea o vopsesc.Bara spate si bandourile sunt negre asta va fi fenomenul si in fata.Prima data era sa fac o prostie, sa vopsesc bara fata albastra in culoarea caroseriei(viitoare), iar apoi mi-am dat seama ca bara fata albastra cu bandouri negre si bara spate neagra cu bandouri negre nu se vor potrivi deloc.Da' deloc.Dupa parerea mea.Daca nu sunt multumit la final, le vopsec integral in culoarea caroseriei, poate va arata si mai clean.Ce ziceti ? p.s: in caz ca va intrebati ce e cu scaunele alea date in grund...este un experiment.vreau sa vad cum arata pe e36 asa albe si cu o caroserie probabil vopsita in albastru.hmm...oricum nu sunt finisate. 2.Am vopsit badoul din fata de la Porsche si fetele de usi.Negre + lac.Se prezinta foarte bine.M-am gandit ca e nevoie de o vopsea proaspata.De asemenea am vopsit si branhiile de la BMW-ul 645ci cabrio de care am cam uitat.Rusine sa-mi fie. 3.Acum 2 zile am zis ca trebuie sa le dau o vopsea noua si jantelor de la Porsche.Vechea zugraveala mai avea ceva mici probleme le-am mai zgariat si m-am gandit ca o sa arate bine date intr-un argintiu.Stiam clar ca am un tub de argintiu Duplicolor, am pregatit jantele si cand sa-l caut ce sa vezi, nicaieri.Asa fenomene paranormale nu am mai intalnit.Fie.Am cumparat un tub de ARGINTIU IRIDIUM.Si le-am vopsit.BETON :cool: imi plac foarte mult.Un argintiu mai inchis, sper sa dea bine cu noua culoare.Pot zice ca s-a comportat exemplar in mariajul cu lacul Duplicolor.Ma temeam sa nu am ceva probleme.Pana acum nimic.Sper sa dea bine. Pozele nu sunt in ordine, dar va descurcati voi. Enjoy (the silence) :lol::lol: |
imi place ca usor usor te apropii de final, bravo man!
|
Vi se pregateste ceva.:cool:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning