![]() |
Re: Golan "BRABUS"
bravo nene sa fie primite
|
2 Attachment(s)
Azi am mai surubarit putin la masina si am reusit sa montez si grila dintre proiectoare:-)
|
in primul rand bafta cu masina;si in al doilea as vrea sa te rog sa imi spui si mie de unde ai procurat si cat te-a costat grila tip fagure dintre proiectoare...imi poti trimite un pm daca nu vrei sa scri aici.
|
S-ar putea sa imi ramana mie o bucata destul de mare de plasa din aia dupa ce imi fac si eu bara fata, dar nu stiu daca esti din Buc sau nu. :)
|
...imi plac pragurile noi, dar trebuie scurtate cum ai si spus, astept finalul si cred ca e spectaculos, bara spate cred ca nu va fi prelungita, asai? ... grila ma obsedeaza, poate imi fac si eu o bara cu 2 proiectoare ca e faina rau :twisted:
Succes..... |
A fost prelungita si bara spate...niste poze in postul 152
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...ml#post3634980 |
mariuse, maine termin de masacrat pragurile tale, poti sa vii sa le lipim... adu' niste preladez, o sa iasa fitza
|
Opa...suna bine doctore :-). Bafta la munca acolo si sa puneti poze
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
marea dezvaluire... brabusu tunat si rasturnat cu praguri pe el
|
Foarte bine arata.
|
Frumos,frumos :-P
|
Toate creatile lui Mihai sunt reusite ;).Matheo nu vrei 2 distantiere de 20 mm :-s?
|
misto ;) rotile tot ale, sau ceva mai special?
|
5 Attachment(s)
@mihai.ghetto..multam nenea pentru seriozitatea de care ai dat dovada :)....oricum..nu ne oprim aici :)
@NXdev;bib_andrey..multam baieti :) @dog99..nu stiu sigur..oricum..rotile raman ultimile:) Si cate poze cu "ligheanu" :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning