![]() |
Re: VW Fest in Bucharest
La faza cu parcarea sau orice altceva as putea ajuta eu fara nici o problema.
:D |
vedem acolo george care`i treaba :D
|
Promit ca o sa fiu cuminte si ascultator
:lol: |
Quote:
chiar sunt curios cati or sa vina .. |
avand in vedere ca vin din Ploiesti si stiu unde este Sala Polivalenta, ma poti trece pe lista cu nr de telef. daca cineva are prob in a o gasi, nu cunosc foarte bine Buc, dar ma descurc. sau macar daca vine dinspre DN1, ii pot aduce eu pe cei care nu cunosc locatia.
deci: Bogdan 0723.706.476 sa ne vedem cu bine!! legat de politie..chill..daca mergem normal, si in coloana..poa' sa mearga cu noi,...ca au si eu VW, ca nu au ce sa ne faca. doar sa nu iasa scandal aiurea ca e pacat. de aceea e bine sa ascultam de oragnizatori, care sper ca vor fi la inaltime cu organizarea. ps: crdeti voi ca nu e nici un politist care mai intra pe aici sa citeasca ce se mai intampla?? eu sunt sigur ca ei deja stiu de fetsul nostru... ;) |
HA haha :lol: :lol: ce tare ar fi sa vedem un vento tunat de politie sau ceva pasaturi noi :lol: :lol:
|
o sa iasa ceva f frumos ;) pacat nu am cu cine sa vin si eu :)
oricum felicitari lui GolfTuning , EvLSant0S , madskilz si celor care mai sunt implicat :) |
Motive sa se ia politia de noi eu zic ca nu ar fi ( avand in vedere ca la polivalenta se intalnesc in cursul saptamani toate cluburile si nu au existat pretenti din partea politiei ) :lol:
Desigur daca se apuca vre-un voinic sa faca cerculete sau figuri normal ca apr si politai sa puna intrebari ... :lol: :shock: Asa in rest eu zic ca o sa fie OK ... |
again .. recapitulam
Parteneri oficiali : Vantage Media si vwforum alti parteneri media : www.4tuning.ro sponsori oficiali : Vantage Style & TCM TURBO |
1 Attachment(s)
Afisul Oficial :
De aici aflati cam tot ce e de stiut .. |
Imi iau echipamentul oficial pe mine? ;)
|
Da anonimule ..
:D |
1 Attachment(s)
Inca o mica surpriza
Vii la vwfest, si vw`u tau arata BINE BINE , te-ai scos .. facem sedinta foto .. ur car "vs" her... :) xel`naga , zgb , michael , etc, nu scapati :D :P |
asta da stimulent de a participa :)
|
:) cu tine nush daca face poze :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning