![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
mi-a facut placere k ne-am cunoscut ;) si tu si robert si restu ;)
|
3 Attachment(s)
Cateva poze cu toba noua...in ceea ce priveste sunetul clar nu rivalizeaza cu cel al lui Psycho , dar pe mine ma multumeste
|
Quote:
|
Si ce vrei sa zici ca nu suna bine?? :)). Iti dai seama ca sunt destul de incantat ca de mult vroiam un sound schimbat
|
o sa o stapanesti sanatos
si poate imi arati si mie cum se aude cand o sa vin la buc apropo ia zi la ce bani ai luat-o???pe mess evident :lol: |
Se pare ca luna asta e luna surprizelor. Pe vineri pregatesc o mica surpriza :D sper sa iasa si sa arate cum trebuie
|
Asteptam cu interes "mica surpriza" ...o sa vina bine frate iti zic eu! Cu respect, SUNu!
|
pai si care ar fi surpriza???
|
pai...dk ne spune...care mai e surpriza dupa aia??? fara suparare :lol:
|
pai el a zis ca pe vineri si acum e deja duminica asa ca nu cred ca mai e surpriza si ar putea sa zica nu crezi ???
p.s. +rN4L1n_JuNky te astept in seara asta pe mess sa mai vb ca acum mia venit si mie netul si sper ca definitiv ca daca nu o sa imi bag ceva in gura celor de la rds :) |
Surpriza s-a instalat pe masina acum urmeaza sa uploadez in scurt timp pozele. Sper sa placa si altora macar jumate din cat imi place mie
|
9 Attachment(s)
Hai sa fie marea realizare si pe site. Pana acum 99%i au spus ca arata bine facem si mici exceptii pentru ca inca nu e gata adica nu e definitiv aranjata pe masina. Am reusit cu ajutorul lui cristigeo69 sa reparam urmele accidentului si sa montam noua bara pe fatza cat de cat in asa fel incat sa arate binisor pe masina.Dupa 2 zile de munca a iesit bine in opinia mea. Eu unul sunt foarte multumit si pe aceasta cale multumesc lui cristi petru efortul depus
|
bv...felicitari...intradevar arata bine...felicitari inca o data...dar acum nu vreau sa fiu rautacios si sa-ti stric buna dispozitie in vreun fel...dar ai sa observi acest model si la alte dacii...nova...dar nu berlina..deci este o "premiera" pt berline...sper k nu te-am deranjat...si dk da i-mi cer scuze si cer sa-mi fie sters postul...felicitari inca o data
|
1 Attachment(s)
stai linistit ca oricum eu sunt de acord cu tine ca ai vazut si pe alte masini. Mie unul imi place si mi-a placut pentru ca o face sa para mai agresiva. In opinia mea merge foarte bine cu capota.Imi pare ca abia acum completeaza capota cu adevarat. Ce nu imi place este ca nu am reusit definitiv sa o montez ca trebuie sa descopar pozitia. Un alt lucru care e cu adevarat placut ochiului e ca nu se vad suruburile de prindere la bara. Acum sa vad ce mai fac la ea ca sincer trebuie si bara spate cat mai repede.
|
sti ca eu sunt primul care se supara pe tine nu ???
oricum felicitari si cred ca o sa apar si eu cu un exemplar dar pe galben :) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning