![]() |
Re: Bacalaureat 2006 @ 4Tuning
e bun romanu` ion...
dar trebuia caracterizat profu` titu herdelea...ca ala e intelectualu` satului sursa sigura...o gagica profa de romana |
Quote:
|
asa e:)
ma bucur totusi ca nu am reusit sa il caracterizez pe ion cum trebuia, ci doar am amintit pe ici pe colo cate o trasatura, un mod de caracterizare:) ma duc sa dorm...relaxing... have fun:):)pana mai puteti... |
eu am inteles ca stefan ghiorghidiu era bine ...el era pers inteligent ...ultima noapte de sex ....
eu cel putin asa am scris ... am rezolvat toate cele 3 sub ...;) |
in romanu` ion....titu herdelea
in romanu` ultima noapte de sex...ghiorghitza nost` in romanu morometii...nea` ilie... si mai era unu... |
ILIE II BUN SAU NU ... cica nu ii bun ..
|
ba...cum sa nu fie bun?
cine o fost intelectualu` in romanu` lu` marin preda? nu nea` ilie?...ca el citea ziaru` si dadea sfaturi, fara el nu incepeau discutiile, el era cel cult pe acolo...toti ascultau de el |
la nea` moromete sunt destule elemente despre intelectualitate ..
da el in sine nu`i intelectual ... daor o tentativa ... un intelectual ratat ... da ii bun ... ;) |
ma profa mea a zis ca restu autorilor adica ...rebreanu si preda erau de dickoi :D
|
cica nu era intelectual ci taran filozof ... la mine is multi in aceasi ciorba ca si mine (adik morometii)
|
ati puso ;)
|
:):):):)
tare... :):):):) stiti ce? om trai...si om vedea:) in cel mai rau caz...iau 6 la romana scris... |
Quote:
Da oricum..eu am facut ceva ceva...exact ca sil4tuning....am facut tot si la III am scris despre Stefan Gheorghidiu :D |
in cel mai bun caz iau 5 bagamias picioru in sus :(
|
la pariu pe o bere ca iei mai mult ... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning