![]() |
Re: Tulcea
voi nu face-ti curse pe aici?
|
pe forum nu se fac curse :) da inafara orasului se fac
|
pey la sat a ma refeream....nu la curse pe forum:))
|
asta*...sry graba
|
dc scrieti doar de dragu de a scrie ceva?:)
Anca asl pls :P |
ce stiti despre cursele din e3 ,am vazut aseara 1q o opel vectra si altu q dacie sport faceau liniute p 1848 , cand mai fac si oamenii dp forum o liniuta prin e3 ???
|
pana una alta cerculete in curtea liceului MOISIL cu 3 berbeci :)
|
frate am vazut prin e3 un volkswagen polo mai vechi da avea un sunet zici ca era subaru impreza . stiti ceva de el ? de cateva zile incontinuu il aud p`aici :)
|
vlade polo ala e in fata , la mine la bloc si a lu unu din strainatate care a venit in vizita la un vecin ,a plekt q un scartait d roti aseara d au iesit toti vecinii la balcon ,prea tare e soferu ala !!!
|
frate deci ala de 2 ori m`a trezit din somn :) zilele astea m`a inebunit
|
nush de asta dar are o tipa tot din afara un audi negru frumos foc(numar spate astupat,bari,praguri eleron leduri,geamuri,jenti,faruri xenon,stopuri,cpaota prelungita etc etc )
|
app,cine stie cei cu audi ala negru din fata d la pedagogic,tipu carel conduce chiar face parte din midnight racers sau sia lipit aia d masina numai ca sa se dea mare, zi u tuningboy,k u esti la pedagogic,k si mine:lol: de altfel !!!
|
eu am inteles ca cica ala a cumparat masina cu tot cu stikeru ala pe ea
|
sa fie asa nush oriqm astept sa vad c zice tuningboy,vlade c zici knd iesim la un suc ceva sa mai vb despre tuning???
|
nush frate cand vrei tu sambata e oke ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning