![]() |
Re: Golf 3 - OZZY
Imi place tot ce ai facut la masina pana in punctul asta incepand cu scaunele, culoarea si compresorul, mi-ar fi placut sa fii reusit si eu asa ceva cu a mea inainte sa renunt la ea... de culoarea actuala a jantelor nu sunt sigur dar astept sa o vad live la BWA, oricum mi-a placut cum arata cu cele vechi la salonul din Constitutiei. Bafta cu proiectul !
PS: cred ca toata lumea mai asteapta cateva filmulete cu ce poate motorul acum. |
multumesc mult.jantele inca sunt in "lucru"...am avut alte chestii mai importante de facut,decat culoarea de la jante.adica montat punte spate cu discuri,fuzete fata cu discuri de 280 in 4prezoane,mici modificari si reglaje la motor sa fie perfect pt bwa.te astept la bucuresti la un pahar sa vorbim mai multe,daca vrei.poate te dau si o tura.masina trage grav grav,1-2-3 rupe aderenta blana,dar am mai facut niste vacum-uri,niste conducte,dastea si nu am mai scoso din garaj.maine fac si evacuarea,serpi inox si teava pe 63 pana in finala sport,am mai facut pe la camber,am mai reglat suspensia...dastea:)) vreau sa fie mai ok decat la salonul trecut.
|
5 Attachment(s)
Nu prea am mai postat de mult...
- jante r15 latee:D - pregateala pentru un nou motor. - modificari interior. |
3 Attachment(s)
deci...din cauza turelor de la compresor,motorul meu a "TURBAT"...si acu ce sa-i facem,il dregem cum trebuie.
- 1.8t 20v auq 180cai stock,turbina noua totul gata pt swap :D si iubita mea care m-a sustinut si la propriu si la figurat,ca motorul l-am luat in masina in spate si se mai misca :)) |
7 Attachment(s)
hmmm...pofta de munca :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:46. |
- Copyright 2026 4Tuning