![]() |
Re: E 30
Quote:
|
Salut Maroo ce mai zice ursu , cand il iei de la service :) ? ? ?
|
2 Attachment(s)
.......poze
|
E Invazie de Soareci :mrhappy:
sorry Maroo de off topic dar nu ma puteam abtine:hug: |
Vopseaua a iesit bine!Hai mai repede ca s-ar putea saptamana viitoare sa il aduc si pe al meu acasa!
|
Am impresia ca nici nu au venit piesele la timp!
|
astazi este ziua cea mare :D
|
Abia astept sa il revad!Bafta Maroo!
|
nu a fost nici astazi ziua cea mare pt ca l-au revopsit diferenta de culoare era imensa...
|
Quote:
da-mi si mie un pm cu pretul la un capac de porbagaj daca ai....fara nimic pe el(eleron)...merci bafta cu masina! |
vesti proaste pentru cei care se asteptau sa fie masina gata ( daca o fii vreunul :) ..inafara de Maroo,de mine si ..anturajul )
au fost cateva probleme cu vopseaua ( si inca sunt) .. am inteles ca maine vor veni niste 'experti' de la Dupont ca sa vada ce si cum au fost probleme si cu farurile ... comanda fiind facuta pentru un set faruri angel eyes pentru E 30 , iar marfa primita - un set faruri pentru E34/E32 mai dureaza ceva pana se rezolva cu vopseaua, cu restul de piese care sunt 'pe drum' ...sorry ..dar asta e.. oricum < Graba strica treaba ! > |
Quote:
|
In sfarsit scapi de eleronul ala!Ce bara ii pui pe spate?
|
bara de `90 :) si ceva sub ea nu stiu inca ce... ma documentez daca ai ceva idei baga o poza ceva...
|
sa dea Domnu` sa nu mai fi nevoit sa treci prin cea ce treci acum ... nu doresc la nimeni de p forum asta ... oricum inca putin si se rezolva ! respect
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning