![]() |
Re: Tico - B 44 ZXN
Quote:
|
Asa e el mai sportiv in trafic :lol: Jantele io zic sa iei ceva aliaje, lasa vrajeala :lol: (ai zis ca ma scoti la o shaorma :-P)
|
Quote:
de refacut nu prea stiu cand ca ma omoara astia cu facultatea :( pana pe 10 iulie sunt doar cu facultatea :( Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
90 000km de o saptamana si mai bine cred :) insa alta e vestea buna :)
enkei r13 5j et46 :) caut anvelope acum :) jantele ajung luni si am ceva emotii sa fie ce trebuie :)) p.s.: nu mai cumpar oglinzile ... momentan stau asa :D urmeaza schimbat radiator :) saptamana viitoare |
Te sun maine cu anvelopele si-ti zic exact cum e treaba. La 5j iti tb 155/65, e exact ce am avut eu, si ce are sorin acum. Trust me, mergem sa punem una de proba sa vezi ce bine da :) Sa le stapanesti sanatos :D
(ps: imi donezi mie tablele tale :lol:) |
Misto jantele. M. Colt cumva? :D
|
Frumoase rau! Sper ca te vedem vineri cu ele pe masina :)
Sper ca ti-a dat si capacelele de mitsubishi. |
Quote:
|
da :) jantele sunt de colt
cred ca mi-a pus si capacelele (ca doar asa sunt jantele :d) maine ar trebui sa vina si jantele :) abia astept :D (mai am si examen... dar trece repede examenul :)) ca trebuie sa vina jantele ... :D ) deci pana vineri am tema de cautat anvelope :)) |
Bafta la examen! Si cu jantele :D:D sa fie ce trebuie!
|
Ma gandeam la o chestie. Trebuie sa inventezi alt sistem de franare, fiindca asta iti va murdari jantele si e pacat. :))
|
Quote:
si jantele sunt ok. am doar 3 capacele cu mitsubishi dar e ok ... nu stiu sigur daca o sa le pun si cred ca voi gasi in targ ceva de genul... o sa vad cu asta pt ca nu e prioritar. imi trebuie prezoane acum :-s aveti idee? si anvelope dar in principiu ma astept undeva la 300-350 ron cu echilibrat si montat. astept niste sugestii pt prezoane :) Quote:
|
Quote:
Daca vrei neaparat prezoane gasesti informatii aici despre cum sa rezolvi ieftin problema: https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...ml#post4441873 |
hai ca azi surpriza .... cand sa dau jos o roata sa imi pun si eu roata de aliaj 3 piulite au iesit una a inceput sa se invarta in gol :-S ... sa vad ce trebuie schimbat :( daca e fuzeta e cam 1mil jumate noua :(
|
Decat sa schimbi fuzeta , mai bine nu te duci tu si iei de dezmembrari macar 8 prezoane de audi sau orice altceva mai groase decat alea de tico si le inlocuiesti si rezolvi si problema cu piulitele pt jante.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:00. |
- Copyright 2026 4Tuning