Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico - B 44 ZXN (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/189261-tico-44-zxn.html)

luciang 19-05-11 20:07

Re: Tico - B 44 ZXN

Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 4319690)
Masina arata extrordinar de bine.

Nu inteleg de ce la tine se murdaresc jantele. La mine de ex. nu se pune praf din ala negru pe janta. Eu cred ca este de la placute.

Vlade tata mai usor cu franele alea ca se murdaresc jantele ce naiba.Confunzi frana cu acceleratia?:lol:

B-99-SAA 20-05-11 10:19

Asa e el mai sportiv in trafic :lol: Jantele io zic sa iei ceva aliaje, lasa vrajeala :lol: (ai zis ca ma scoti la o shaorma :-P)

Fireburn_03 20-05-11 10:29

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 4320448)
hai ca inca arata bine jantele, trebuie sa le refacem :twisted: ca a venit caldura...

ai dreptate :D cel putin de departe sau in mers se vad ok :))
de refacut nu prea stiu cand ca ma omoara astia cu facultatea :( pana pe 10 iulie sunt doar cu facultatea :(

Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 4319690)
Masina arata extrordinar de bine.

Nu inteleg de ce la tine se murdaresc jantele. La mine de ex. nu se pune praf din ala negru pe janta. Eu cred ca este de la placute.

probabil ca e si la tine doar ca pe interior :D

Quote:

Originally Posted by luciang (Post 4337285)
Vlade tata mai usor cu franele alea ca se murdaresc jantele ce naiba.Confunzi frana cu acceleratia?:lol:

nu dar .... nu stiu :)) :">

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4338483)
Asa e el mai sportiv in trafic :lol: Jantele io zic sa iei ceva aliaje, lasa vrajeala :lol: (ai zis ca ma scoti la o shaorma :-P)

neaparat :) la aliaje ma tot gandesc insa acum cred ca oglinzile vor veni :) sper sa iasa bine :) o sa fac cat de curand comanda :) de shaorma vb la tel :D

Fireburn_03 02-07-11 13:54

1 Attachment(s)
90 000km de o saptamana si mai bine cred :) insa alta e vestea buna :)

enkei r13 5j et46 :) caut anvelope acum :)

jantele ajung luni si am ceva emotii sa fie ce trebuie :))

p.s.: nu mai cumpar oglinzile ... momentan stau asa :D

urmeaza schimbat radiator :) saptamana viitoare

B-99-SAA 02-07-11 21:50

Te sun maine cu anvelopele si-ti zic exact cum e treaba. La 5j iti tb 155/65, e exact ce am avut eu, si ce are sorin acum. Trust me, mergem sa punem una de proba sa vezi ce bine da :) Sa le stapanesti sanatos :D

(ps: imi donezi mie tablele tale :lol:)

georulz 03-07-11 23:29

Misto jantele. M. Colt cumva? :D

sorin_maican20 03-07-11 23:58

Frumoase rau! Sper ca te vedem vineri cu ele pe masina :)
Sper ca ti-a dat si capacelele de mitsubishi.

georulz 04-07-11 00:17

Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 4441334)
Frumoase rau! Sper ca te vedem vineri cu ele pe masina :)
Sper ca ti-a dat si capacelele de mitsubishi.

Capacele de mitsubishi se chituiesc si apoi se vopsesc :D sa nu fie cu mitshubishi :P

Fireburn_03 04-07-11 01:18

da :) jantele sunt de colt
cred ca mi-a pus si capacelele (ca doar asa sunt jantele :d)

maine ar trebui sa vina si jantele :) abia astept :D (mai am si examen... dar trece repede examenul :)) ca trebuie sa vina jantele ... :D )

deci pana vineri am tema de cautat anvelope :))

georulz 04-07-11 12:46

Bafta la examen! Si cu jantele :D:D sa fie ce trebuie!

sorin_maican20 04-07-11 21:33

Ma gandeam la o chestie. Trebuie sa inventezi alt sistem de franare, fiindca asta iti va murdari jantele si e pacat. :))

Fireburn_03 04-07-11 22:27

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 4442253)
Bafta la examen! Si cu jantele :D:D sa fie ce trebuie!

la examen am luat deci a fost ok :D
si jantele sunt ok. am doar 3 capacele cu mitsubishi dar e ok ... nu stiu sigur daca o sa le pun si cred ca voi gasi in targ ceva de genul... o sa vad cu asta pt ca nu e prioritar. imi trebuie prezoane acum :-s aveti idee? si anvelope dar in principiu ma astept undeva la 300-350 ron cu echilibrat si montat.

astept niste sugestii pt prezoane :)

Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 4443409)
Ma gandeam la o chestie. Trebuie sa inventezi alt sistem de franare, fiindca asta iti va murdari jantele si e pacat. :))

poate astea de aliaj nu se murdaresc asa tare :)) :">

georulz 04-07-11 23:10

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 4443554)
la examen am luat deci a fost ok :D
si jantele sunt ok. am doar 3 capacele cu mitsubishi dar e ok ... nu stiu sigur daca o sa le pun si cred ca voi gasi in targ ceva de genul... o sa vad cu asta pt ca nu e prioritar. imi trebuie prezoane acum :-s aveti idee? si anvelope dar in principiu ma astept undeva la 300-350 ron cu echilibrat si montat.

astept niste sugestii pt prezoane :)

poate astea de aliaj nu se murdaresc asa tare :)) :">

Toata lumea sa plange de prezoane, de fapt de piulite ca prezoanele sunt infipte in tambur/fuzeta Eu am piulitele normale la prezoane pe jante si nu am nici o problema....
Daca vrei neaparat prezoane gasesti informatii aici despre cum sa rezolvi ieftin problema: https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...ml#post4441873

Fireburn_03 05-07-11 22:19

hai ca azi surpriza .... cand sa dau jos o roata sa imi pun si eu roata de aliaj 3 piulite au iesit una a inceput sa se invarta in gol :-S ... sa vad ce trebuie schimbat :( daca e fuzeta e cam 1mil jumate noua :(

TheEnZo 06-07-11 16:23

Decat sa schimbi fuzeta , mai bine nu te duci tu si iei de dezmembrari macar 8 prezoane de audi sau orice altceva mai groase decat alea de tico si le inlocuiesti si rezolvi si problema cu piulitele pt jante.

All times are GMT +2. The time now is 12:00.

- Copyright 2026 4Tuning